Widok

BAŁAGAN, NIEKOMPETENCJA

HELIODOR wszedł na rusztowania 16.06 2014 r .Blok 4 piętrowy,4 klatkowy ul.Czecha 1- MORENA Jedna ekipa pracowała OK ,od 7-19, ale jak słyszeliśmy (ich rozmowy) -właściciel nie płacił,więc odeszli,potem była druga ekipa,która odeszła,potem 10 dni nikogo,a teraz 6 wyrostków -sposób pracy, zachowanie wygląda to na OHP i 2 starszych pracowników,którzy coś robią.Nie ma nikogo (majster, kierownik) kto by to towarzystwo nadzorował i koordynował pracę -wszystko rozbabrane.Chłopcy nieźle się bawią,słuchając głośnej muzyki,telefonując -normalny widok: 4 się przygląda jak jeden coś robi. "Pracują" od 7,15 - 16,15 a czasami krócej.Mają dwie przerwy 45 min -o godz.10 i o godz.13 od czerwca 1 sobota "przepracowana". Mieszkańcy są wykończeni hałasem, brudem ,kurzem, zamkniętymi i zaklejonymi oknami.Mamy porównanie z inną FIRMĄ, która dociepla obok budynek 11 p, 4 klatki na ul.Wyrobka 3 i ul.Amundsena 3.Weszli na rusztowania w tym samym terminie co Helidor na nasz budynek a została im 1 ściana i do końca lipca skończą (na Czecha położono dopiero styropian w 1 klatce). Tam mężczyźni pracują od godz.7 - 19 od poniedziałku do soboty i wszystko jest skoordynowane i zrobione.Mamy pecha z HELIODOR
Moja ocena
jakość usług: 1

terminowość: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To samo - Gdynia Śródmieście - Abrahama.
Jak można robić elewację na bloku powiedzmy 5-piętrowym, 4-klatkowym, ponad pół roku i oczywiście jeszcze nie zakończyć! Firma wygrała przetarg i tak mi się wydaje że nikt jej nie kontroluje, administracja ma wszystko głęboko w d...e!
Normalnie firma powinna płacić kare za takie jaja już nie mówię o usterkach jakie pozostawiają po sobie, myślę, że jakiś termin zakonczena był ustalony - parodia jakaś!
Człowieka by z roboty wyrzucili jakby tak pracował jak w/w firma!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry