Widok
BAR OGOPOGO - GDYNIA, SKWER
Witam, wczoraj odwiedziłam Państwa bar i żałuję tego. Ryba która została przeze mnie zamówiona (dorsz-zestaw) była zimna, była smażona na starym oleju ( było czuć ) ryba raczej nie była świeżo złowiona tylko przeleżała ( stara ) po czym można było stwierdzić także po jej smaku i zapachu, waga ryby była nie taka jaką chciałam, frytki które były w zestawie nie były z świeżych ziemniaków tylko kupne czyli najtańsze 'stolec' i także smażone na starym oleju, sałatki które były w zestawie były nie świeże, między innymi kapusta kiszona była przekiszona aż nie smaczna, nie dobra w smaku.. marchew była aż miękka , czyli nie taka jaka powinna być a powinna być soczysta tak jak i kapusta pekińska która była w innej sałatce, jeśli chodzi o jedzenie było OKROPNE nawet nie biorę pod uwagę ceny bo szkoda mi słów.. Wiem że nigdy choćby mnie wołami zaciągnęli nie pójdę tam choćbym miała zemdleć z głodu a byłaby to jedyna otwarta knajpa. W lokalu obsługa jest nie miła, choć powinno być odwrotnie i obsługa powinna zachęcać konsumentów do korzystania ze swoich usług. Porządek nie jest utrzymany, stoliki są brudne czyli swoich widokiem gdy się w nich usiądzie aż odechciewa się jeść, talerzyki są papierowe co przy takiej ilości tłuszczu jest nie wskazane ponieważ mogą przemakać.. Gdy prosiłam aby podszedł szef nie było go więc wychodzi na to że ma to w d*pie co tam się dzieje, moim zdaniem sanepid powinien tą knajpę odwiedzać bardzo często. Mówiąc krótko nawet Magda Gessler by nie pomogła ale o czym tu mówić skoro to nawet nie jest restauracja a na miano baru szybkiej obsługi nie zasługuje.