Widok
dlatego najlepiej zadzwonic i sie upewnic na 100% a nie zaczynac watku bez pewnosci..
przez rezerwuj.pl nadal mozna nocleg sobie zamowic - wiec tak jak pisalam moim zdaniem (tak jak tez np magnat) otwieraja na umowiona godzine (dla chetnych) bo na codzien nie robia posilkow itp.
wiec sugerowalabym zeby osoba ktora watek zaczela najpierw umowila sie telefonicznie a potem pisala czy tak jest naprawde..
ja mam wesele w magnacie i tam tez tak jest ze z wlascicielka sie umawia na godziny - na codzien brama zamknieta..
przez rezerwuj.pl nadal mozna nocleg sobie zamowic - wiec tak jak pisalam moim zdaniem (tak jak tez np magnat) otwieraja na umowiona godzine (dla chetnych) bo na codzien nie robia posilkow itp.
wiec sugerowalabym zeby osoba ktora watek zaczela najpierw umowila sie telefonicznie a potem pisala czy tak jest naprawde..
ja mam wesele w magnacie i tam tez tak jest ze z wlascicielka sie umawia na godziny - na codzien brama zamknieta..
Powiem tak: nie mam pojęcia jak jest z bardo - zgadzam się, że należy to sprawdzić!! Ale dodam też że rezerwuj.pl nie jest dobrym sposobem sprawdzenia tej informacji - właściciele portalu mogą nie wiedzieć że coś się zamknęło :/ niestety tak to jest z pośrednikami, że czasami - nie zawsze, ale jednak mogą nawet nie zdawać sobie sprawy że czegoś nie ma :/
dowiedzialam sie ze bardo nie jest juz otwarte caly czas tylko na wesela (nie oplaca im sie placic obsludze kiedy klientow malo - pewnie glownie o lokalizacje chodzi.. mimo ladnego zaplecza i wyg. zewnetrznego - klientela nie wali tam drzwiami i oknami); jest otwarte na uroczystosci zorganizowane w tym wesela, natomiast w celu zwiedzania itp kontakt telefoniczny;
kurcze, ja nie wiem o co chodzi, rozumiem ze moze byc tak iz obiekt jest zamkniety ale dlaczego nie odbiera sie telefonu, odrzuca sie polaczenie lub tel jest wylaczony w ogole.. czemu nie ma ogolnej informacji ze obiekt jest otwarty tylko sezonowo, czemu storna internetowa nie dziala? co to za marketing jest? przeciez w ten sposb to kazda jedna firme mozna pograzyc.. mysle ze jest grupa osob zainteresowanych swoimi weselami w przytszlym roku, takich co podpisali juz wstepne umowy i takich co sa zainteresowani podpisaniem.. a kontaktu brak.. i jak sie nie martwic?