Widok

BARDO ZAMKNIĘTE !

Wesele Temat dostępny też na forum:
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
codziennie? najs.. a jak to robisz ze masz IP irlandzkie? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie dziwi,że ciągle są chętni na wesela tam..Jest tyle innych pięknych miejsc,dworków,pałaców w podobnym stylu,w których kontakt jest łatwy i przyjemny,które są otwarte i zawsze można je obejrzeć..O Bardo słyszał nawet mój wykładowca z Gdańska..."chyba ich zamknęli za długi,prawda"tak powiedział podczas lużnej rozmowy w czasie przerwy(wydaje za mąż córkę).Dużo osób mówi,że kontakt jest utrudniony,że nie ma tam prądu,że toną w długach....Nie wiem,jak jest naprawdę i nie interesuje mnie to,tylko się tak zastanawiam....Po jakie licho utrudniać sobie życie?Po co się dobijać?Denerwować?Jakby wesele samo w sobie nie było dużym stresem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oki, podaj mi prosze zatem miejsce, ktore bedzie w stylu dworkowo, palacowym, z ladnym otoczeniem, z dala od zgielku miasta, dobrym dojazdem, nie na koncu swiata, z baza noclegowa na ok.100 osob i sala gdzie taka liczba osob bedzie w jednym miejscu biesiadować i tańczyć, i gdzie koszt nie bedzie z kosmosu.. chetnie skorzystam z sugestii
ja też skorzystam!
pałac w Leźnie (koło Gdańska) np.
Rzeczywiście pałac w Leźnie, a zwłaszcza jego otoczenie to urocze miejsce, ale jeżeli poziom kuchni weselnej jest na poziomie jaki zaprezentowano nam latem przy zamówionym obiedzie to nie polecam.Ceny wygórowane, a podany posiłek i i obsługa masakra.
komp pochodzi z irl i ma stale ip które zresztą możesz sobie sam zmieniać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwor Kaszubski Magnat Polecam ... http://www.dwor-magnat.pl napewno znajdziesz cos dla siebie
Stałe ip z irlandii... Buahahahahahahahaha!!!!!! Tego jeszcze nie słyszałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgodzę się, że skoro są takie problemy, to lepiej się nie stresować. Przed ślubem jest wiele innych, po co dokładać sobie samemu. Jest wiele pięknych sal.
Ja polecam zamek w Rzucewie- na weselu nie byłam, ale spędziłam tam tydzień ubiegłej zimy i jedzenie było przepyszne!
tylko, ze ani Zamek Sobieskiego w Rzucewie, ani palac w Leznie nie maja zaplecza noclegowego na ok. 100 osob. Poza tym i tu i tu sala jest za mala zeby pomiescic stolu dla tylu gosci weselnych :)
Jest wiele pięknych obiektów.Mnie na przykład podoba się pałace w Prusewie i w Bychowie.Na pewno jest tez wiele innych,nie interesowałam się osobiście,więc nie mogę sypnąć teraz jak z rękawa nazwami.Ale wydaje mi się,ze wesele w pięknym zameczku z dużym,obfitym menu,tak,żeby wszyscy się najedli i z noclegami na 100 osób,to nie może być z tania impreza.Dlatego obawiam się,że założenie,żeby"ceny nie były jak z kosmosu"będzie nierealne.Bo wydaje mi się,że w takich miejscach płaci się właśnie za elegancję,świetną kuchnię,piękne wnętrza....Zresztą to kwestia umowna,co dla kogo znaczy tanio lub drogo..Ja odrzuciłam pałacyki w przedbiegach(mimo tęsknot z dzieciństwa)bo kwota 200 - 250 zł za osobę(wydaje mi się,że to minimum na przyzwoite wesele w takim miejscu) jest dla mnie po prostu niestety nieosiągalna...Ale trzymam kciuki za wszystkich poszukujących...
Tak myślałam że nie masz pojęcia o zmianie IP.Buahahahahahahahaha!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tiaa.. do domu wracasz na swieta czy u znajomych jestes na wyspach? a moze czyjs vpn lub 'bluconnect' uzywasz? to teraz poprosimy ip z australii i 5min pozniej z rpa :)
Marta88 znam i Prusewo i Bychowo, jednak ani tu ani tu nie ma takiej bazy noclegowej.. Naprawde nie jest latwo znalezc ladne miejsce, gdzie bedzie mozna przenocowac w przyzwoitych warunkach taka grupe gosci. Z mojej strony 99% rodziny jest spoza Trojmiasta. Ze strony narzeczonego ponad polowa.
Zobacz Kozi Gród. Bardo ma z zamku i pałacu niezbyt wiele...
Nie ma, to fakt. Ale wnetrze jest eleganckie, jasne. Otoczenie rownie ladne. Bez ruder, czy brzydkich zabudowan w tle.
Kozi Grod tez byl brany pod uwage, jednak w naszym przypadku organizacja wesela w tym miejscu wymagalaby dodatkowych min. 10tys :)
To juz koszt fajnej podrozy poslubnej..
Sory ale Bardo ma wiecej z dworku czy pałacu niż "drewniany" kozi gród. Kozi gród jest przepiękny, ma przepiękne otoczenie ale tańczy się w restauracji (barze) a siedzi na sali konferencyjnej.
Nigdzie nie napisałem, że Kozi Gród jest pałacowy... ale skoro Bardo też nie jest to można polecić. No ale racja, że ceny mają wysokie - jednak utrzymują je cały czas więc dobrze to o nich świadczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry