Widok

BARDO ZAMKNIĘTE !

Wesele Temat dostępny też na forum:
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze trochę i okaże się, że założymy stowarzyszenie osób poszkodowanych przez Bardo ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znajdziesz inna restauracje. Wystarczy tylko troche posiedziec w internecie i poszukac. Nie zalamuj sie, tylko do roboty :))
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardo nadal zamkniete!!!!Mam rezerwacje od wrzesnia na Komunie syna ,która ma byc 8 maja,i nadal niec nie wiem p.Kaminski tez niestety nic konktetnego nie wie,właściciel twierdzi ze wszystko ruszy,ale zwodzi tak wszystkich juz kilka miesiecy.Zaliczke mam wpłacona ,nie znajde w ciagu 3 tygodni żadnej innej restauracji.To jest normalnie niepowazne!!!czy ktos z Was odzyskał zaliczki?
A tu możecie zobaczyć jak ten lokal jest wyposażony .
Poczytajcie naiwniacy.

http://www.pkobp.pl/index.php/id=sprzlicyt2/article_id=2894/section=ogol
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Smigam tą trasą dzień w dzień rano o 8 i po południu o 16. Od 6 miesięcy nie widziałem tam nawet psa. Fakt jest odśniezone ale to chyba jakiś stróż tam miotłą macha z nudów. Słyszałem ze jedynym gościem tam jest komornik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
rozterki rozterkami.. jak tu kase odzyskac..
jak tak czytam Wasze rozterki to się wtrącę- polecam nowy lokal w gdańsku, restauracja new romantica. Bardzo elegancka sala, a z racji, że niedawno otworzyli nie powinno być problemu z terminami
to niech dla spokoju sie przeniasa gdzie indziej bo to jakies widmo jest o ktorym nigdy nic nie wiadomo
Gosc, moze wyluzuj, co? jesli kogos interesuje ta sprawa, to niech sie pyta tyle ile chce.. moze siostra/brat/przyjaciolka maja tam miec wesele, jesli nawet nie ona/on sam???
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a po co ci to wiedziec, ciagle podbijasz ten watek? bedziesz miala tam wesele? jak nie to przestan tu pisac i denerwowac ludzi!
jakieś nowe wieści?
Dziewczyny, Bardo jest sprzedane. Będzie nowy właściciel, ale na pewno zrobi wszystko żeby Bardo było jeszcze fajniejsze:)
to moze byc wyjście z sytuacji, ponieważ może się zmienić wtedy kapitał spółki i majątek. Tak czy siak wesela mogą się odbywać, tylko kto inny zgarnia kase :)
Dla mnie to bardzo dziwne, skoro na oficjalnej stronie jest licytacja komornicza, to jakoś podejrzanie brzmi, że założenie spółki pomoże i od marca wszystko ruszy :/
image
Potwierdzam - również jestem po rozmowie z właścicielem p. Dornowskim. Całe zamieszanie jest związane ze zmianami w spółkę i szło troszkę pod górę - ale teraz wszystko się wyjaśnia.
Hej,

Rozmawiałam dziś z właścicielem - Panem Wojtkiem Dornowskim i zapewniał mnie, że zawiązuje sie spółka, która ruszy i do Zadnej licytacji nie dojdzie!

Przekonamy sie niebawem!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
...pieknie... :[
kochane dziecko neostrady.. siec tam sobie i trolluj gdzie indziej bardzo ladnie PROSZE..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak , to byl moment tuz po wyjezdzie komornika :P hehe
do góry