Widok
Nie wiem na 100% czy na 100gości tam jest nocleg ale z tego co kojarzę sale są duże i sporo gości tam się zmieści - mam na myśli Venus gdzieś za Gdańskiem. Koleżanka Mentorka robiła tam wesele z noclegiem i poprawinami, na ponad 80osób :)
Ale biorąc pod uwagę że mają kilka sal to pewnie mają tam więcej miejsc noclegowych ;P
http://www.hotelvenus.pl/
Ale biorąc pod uwagę że mają kilka sal to pewnie mają tam więcej miejsc noclegowych ;P
http://www.hotelvenus.pl/
no ale faktycznie elegancki "dworkowy" klimat w Venus w Łapinie...
przeciętnych dużych hotelików jest od groma, ale nie ma nic eleganckiego, z klasą!
ja to się za Bardo nie upieram, bo uważam, że jest tak popularne, że aż nudne, ale fakt - nie ma innych miejsc w tym charakterze, godnych uwagi, na dużą ilość osób, których można od razu położyć spać na miejscu!
przeciętnych dużych hotelików jest od groma, ale nie ma nic eleganckiego, z klasą!
ja to się za Bardo nie upieram, bo uważam, że jest tak popularne, że aż nudne, ale fakt - nie ma innych miejsc w tym charakterze, godnych uwagi, na dużą ilość osób, których można od razu położyć spać na miejscu!
Nie wiem jak to Bardo wygląda, ale ktoś wyżej napisał że mało ma dworkowego klimatu...
chciałam jedynie pomóc, więc ten uszczypliwy ton zostaw na innych...
Gdyby stronka tego całego Bordo działała to bym venus nie proponowała - ot co! tyle z mojej strony - chciałam dobrze, jak zwykle źle mnie zrozumiano....
chciałam jedynie pomóc, więc ten uszczypliwy ton zostaw na innych...
Gdyby stronka tego całego Bordo działała to bym venus nie proponowała - ot co! tyle z mojej strony - chciałam dobrze, jak zwykle źle mnie zrozumiano....
1. Porozmawiajcie z firmami, które stale z Bardo współpracują. Mają jak najbardziej pozytywne opinie. Ostatnie imprezy były w październiku i listopadzie.
2. Zadzwońcie do właścicieli - udzielą wszystkich informacji.
3. Osób, które COKOLWIEK w Bardo załatwiali na pewno były informowane, ze Bardo zamienia się w spółkę w celu dokapitalizowania i rozbudowy.
4. Bardo ze względu na lokalizację nie ma tylu i nie będzie miało tylu klientów co np. Faltom. Ale to chyba dobrze, że w grudniu gdy nie ma sezony budynek jest zamknięty zamiast utrzymywać personel, który nie miałby niczego do roboty?
5. Co do sylwestra - przy tak dużej konkurencji i wysypie miejsc trudno zorganizować imprezę z pełnym obłożeniem - lepiej skupić się na tym co przynosi pewny zysk - wesela, konferencje i okolicznościówki. Z biznesowego punktu widzenia - zrobiłbym tak samo.
2. Zadzwońcie do właścicieli - udzielą wszystkich informacji.
3. Osób, które COKOLWIEK w Bardo załatwiali na pewno były informowane, ze Bardo zamienia się w spółkę w celu dokapitalizowania i rozbudowy.
4. Bardo ze względu na lokalizację nie ma tylu i nie będzie miało tylu klientów co np. Faltom. Ale to chyba dobrze, że w grudniu gdy nie ma sezony budynek jest zamknięty zamiast utrzymywać personel, który nie miałby niczego do roboty?
5. Co do sylwestra - przy tak dużej konkurencji i wysypie miejsc trudno zorganizować imprezę z pełnym obłożeniem - lepiej skupić się na tym co przynosi pewny zysk - wesela, konferencje i okolicznościówki. Z biznesowego punktu widzenia - zrobiłbym tak samo.
Tak sobie podczytuję ten wątek i nie zgadzam się z przedmówcą....Zaczynam być zaangażowana w sprawę Bardo,bo kumpela uparła się na to miejsce i wiem,że:..1.Dodzwonić się tam jest strasznie trudno.2.Ona na pewno nie będzie dzwoniła do żadnych firm po opinię,bo to absurd.....3.Lokalizacja właśnie jest super:blisko Trójmiasta,a jednocześnie na łonie przyrody...Obiekt też ładny,stąd trochę dziwne,że klientów nie ma i personel nie ma co robić w grudniu,w sezonie wigilii firmowych,zimowych wesel sylwestra,kuligów itp....Czyli restauracja też nie działa?4.Sylwester dobrze zorganizowany i w dobrej cenie chyba zawsze się opłaca?Zwłaszcza w takim miejscu...
Ja jednak staram się jej dyskretnie odradzać...No ale oczywiście to jest tylko moja opinia a ja zawsze jestem dmuchająca na zimne..Może niepotrzebnie..Dziewczyny coś tam pisały,że innego tak dużego miejsca z taką liczbą noclegów w Trójmieście nie ma i wybór jest niewielki,więc może jednak przetrwają?
Ja jednak staram się jej dyskretnie odradzać...No ale oczywiście to jest tylko moja opinia a ja zawsze jestem dmuchająca na zimne..Może niepotrzebnie..Dziewczyny coś tam pisały,że innego tak dużego miejsca z taką liczbą noclegów w Trójmieście nie ma i wybór jest niewielki,więc może jednak przetrwają?
Zgadzam się, można by było wiele zrobić w tym miejscu, wystarczy ruszyć głową... to nic nie kosztuje. Dobra osoba zarządzająca to podstawa. Widocznie coś ich blokuje ze stoją w miejscu.
Ale moze jak bedziemy tak pisac to ktoś się tym miejscem zainteresuje i zaopiekuje,bo można wiele z niego wycisnąć.
faltom to co inne niz bardo, troche inny klient, ale czy jest go mniej na pomorzu? nie wydaje mi sie...
Ale moze jak bedziemy tak pisac to ktoś się tym miejscem zainteresuje i zaopiekuje,bo można wiele z niego wycisnąć.
faltom to co inne niz bardo, troche inny klient, ale czy jest go mniej na pomorzu? nie wydaje mi sie...
z ta lokalizacja to przesadzilas... bylas tam? miejsce owszem piekne ale nic dookola - tam tylko zorganizowane imprezy moga robic.. gdzie tam swietna lokalizacja - pojezdzisz na obiad do bardzo majac inne restauracje pod reka?? nie sadze i zapewne miliony innych osob tez tam nie jada a miejscowych nie stac na co niedzielna obiadki w restauracji ( wiec tu zgadzam sie z kolega po co trzymac zaloge skoro nie ma kogo obslugiwac a placic pensje trzeba)
moze sylwestra nie robia bo nie chca, nie maja czasu, wyjezdzaja itp - to tylko i wylacznie opinia - ja dowiedzialam sie ze na razie chca tylko wesela organizowac..
moze sylwestra nie robia bo nie chca, nie maja czasu, wyjezdzaja itp - to tylko i wylacznie opinia - ja dowiedzialam sie ze na razie chca tylko wesela organizowac..
house_wk powiem ci ze jest restauracja w łebie ( wkoło niej nic nie ma ) gdzie jezdzimy z meżem na obiady i zawsze jest pełno osob, trzeba rezerwowac miejsce na telefon.
Duzo dalej, ale mają pyszne jedzenie, fajny klimat, przemiłą obsługe... poprostu warto.
Dlatego ja stoję przy swoim ze wystarczy ruszyc głową.
Duzo dalej, ale mają pyszne jedzenie, fajny klimat, przemiłą obsługe... poprostu warto.
Dlatego ja stoję przy swoim ze wystarczy ruszyc głową.