Widok

BARDO ZAMKNIĘTE !

Wesele Temat dostępny też na forum:
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo moze gdzies po drodze jest - a tu gdzie mozna jechac... miedzy domy - zadna okolica nawet jeziora nie ma wiec nie tylko klimat, obsluga itp wystarcza.. to nawet nie jest na zadnej trasie wiec nie dziwie sie ze wlasciciele podjeli takie a nie inne decyzje - ja w tamta strone po to zeby cos zjesc napewno sie nie udaje jak zapewne inni - wiec klientow pewnie brak.. tylko to mialam na mysli (nawet gdyby byl tam swietny klimat - a jest uwazam - to i tak nie ma za czym tam jechac)

a glowka ruszyli i podjeli decyzje ze tylko wesela - bo pewnie tylko to przynosilo zyski

okolicy i trasy juz nie zmienia..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem nie wiem... my do restauracji kolo leby jeżdzimy nie ze wzgledu na to ze jest po drodze ( bo nie jest, ona znajduje się na jakiejs wiosce w lesie ) ani ze wzgledu na jezioro, bo co mi po jeziorze jak chce dobrze zjesc.
Nie bede im wymyslała biznesplanu ale uwazam,ze mozna by było wyciagnąć z tego miejsca wiele korzyści.
W koło tez można coś rozbudowac...

Zrezygnowac jest najłatwiej a do odważnych świat należy ;)

pzdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z przedmówcą;-)Byłam tam przejazdem,ponieważ to bardzo uczęszczana trasa dla tych,co jadą nad jezioro Bieszkowickie(rzut beretem),lub na skróty i bez korków nad pełne morze...Naprawdę w sezonie jest tam mnóstwo samochodów na trasie ,sama na własne oczy widziałam!
A poza sezonem..mówiłam o wigiliach pracowniczych i kuligach - teren wymarzony i znacznie bliżej niż do Wieżycy.A studniówki?.......To jak to się dziele,że dwór w Bychowie ma obłożenie na konferencje i imprezki pracownicze przez cały rok?I jest dalej?I wcale nie tanio?Ewidentnie szwankuje zarządzanie w tym Bardo..
A ja sama i moi przyjaciele jezdzimy do Gościńca u przyjaciół,który jest daleko od Gdyni i zupelnie nam nie po drodze nigdzie,bo jedzonko jest tam dla nas fantastyczne....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A zresztą tak naprawdę to tylko tak sobie piszemy teoretyczne,a to oni decydują,jak zarządzają....I oni ponoszą ewentualne konsekwencje....Na szczęście w okolicy jest dużo fajnych miejsc na wesele..Tylko faktycznie miejsc noclegowych to chyba oni mają najwięcej..Dziewczyny pisały,że nawet 100....Że podobno najwięcej w Trójmieście,tak?No to jak ktoś ma kasę i wielką rodzinę,to chyba nie ma wyjścia:-)Chociaż ja bym chyba szukała noclegu w kilku miejscach...Nie wiem...
Ciekawi mnie tylko kiedy wlasciciele zaczna kontaktowac sie z parami, ktore wplacily zaliczki za przyjecie weselne w 2011, skoro ani z nimi, ani z kierownikiem gastronomii nie ma zadnego kontaktu..
tak se tu psioczcie jak ślepe wrony hehe xd ;)

a jutro sylwester i w bardo będzie cudowny bal ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta jasne, a kto się bedzie na nim bawił? chyba sam wlasciciel, bo info nigdzie nie ma. Ostatnie znalazłam w archiwum z zeszłego roku :)
Sylwestra rzeczywiś☺cie nie ma, ale w styczniu ma wszystko ruszyć na nowo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzisiaj Bardo bylo nadal zamkniete, jednak teren rezydencji odsniezony.. to chyba dobry znak :)
mysle ze dobry :)
:)
wszystko ruszy, zobaczycie! Rok emu byla ta sama sytuacja i poraz kolejny napisze- wszystko w 2010 sie odbyło. Wykaraskają się z tego "dołku", napewno :)
helou :) ...znajomy mi doniosl ze przejezdzajal dzis ok. 17ej wracajac z pracy kolo Bardo i widzial zapalone swiatla, otwarta brame, mnostwo samochodow i usmiechnietych ludzi.. ktos wie moze co tam sie dzialo?
tak , to byl moment tuz po wyjezdzie komornika :P hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochane dziecko neostrady.. siec tam sobie i trolluj gdzie indziej bardzo ladnie PROSZE..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
...pieknie... :[
Hej,

Rozmawiałam dziś z właścicielem - Panem Wojtkiem Dornowskim i zapewniał mnie, że zawiązuje sie spółka, która ruszy i do Zadnej licytacji nie dojdzie!

Przekonamy sie niebawem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam - również jestem po rozmowie z właścicielem p. Dornowskim. Całe zamieszanie jest związane ze zmianami w spółkę i szło troszkę pod górę - ale teraz wszystko się wyjaśnia.
Dla mnie to bardzo dziwne, skoro na oficjalnej stronie jest licytacja komornicza, to jakoś podejrzanie brzmi, że założenie spółki pomoże i od marca wszystko ruszy :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry