Widok
bo moze gdzies po drodze jest - a tu gdzie mozna jechac... miedzy domy - zadna okolica nawet jeziora nie ma wiec nie tylko klimat, obsluga itp wystarcza.. to nawet nie jest na zadnej trasie wiec nie dziwie sie ze wlasciciele podjeli takie a nie inne decyzje - ja w tamta strone po to zeby cos zjesc napewno sie nie udaje jak zapewne inni - wiec klientow pewnie brak.. tylko to mialam na mysli (nawet gdyby byl tam swietny klimat - a jest uwazam - to i tak nie ma za czym tam jechac)
a glowka ruszyli i podjeli decyzje ze tylko wesela - bo pewnie tylko to przynosilo zyski
okolicy i trasy juz nie zmienia..
a glowka ruszyli i podjeli decyzje ze tylko wesela - bo pewnie tylko to przynosilo zyski
okolicy i trasy juz nie zmienia..
nie wiem nie wiem... my do restauracji kolo leby jeżdzimy nie ze wzgledu na to ze jest po drodze ( bo nie jest, ona znajduje się na jakiejs wiosce w lesie ) ani ze wzgledu na jezioro, bo co mi po jeziorze jak chce dobrze zjesc.
Nie bede im wymyslała biznesplanu ale uwazam,ze mozna by było wyciagnąć z tego miejsca wiele korzyści.
W koło tez można coś rozbudowac...
Zrezygnowac jest najłatwiej a do odważnych świat należy ;)
pzdr.
Nie bede im wymyslała biznesplanu ale uwazam,ze mozna by było wyciagnąć z tego miejsca wiele korzyści.
W koło tez można coś rozbudowac...
Zrezygnowac jest najłatwiej a do odważnych świat należy ;)
pzdr.
Zgadzam się z przedmówcą;-)Byłam tam przejazdem,ponieważ to bardzo uczęszczana trasa dla tych,co jadą nad jezioro Bieszkowickie(rzut beretem),lub na skróty i bez korków nad pełne morze...Naprawdę w sezonie jest tam mnóstwo samochodów na trasie ,sama na własne oczy widziałam!
A poza sezonem..mówiłam o wigiliach pracowniczych i kuligach - teren wymarzony i znacznie bliżej niż do Wieżycy.A studniówki?.......To jak to się dziele,że dwór w Bychowie ma obłożenie na konferencje i imprezki pracownicze przez cały rok?I jest dalej?I wcale nie tanio?Ewidentnie szwankuje zarządzanie w tym Bardo..
A ja sama i moi przyjaciele jezdzimy do Gościńca u przyjaciół,który jest daleko od Gdyni i zupelnie nam nie po drodze nigdzie,bo jedzonko jest tam dla nas fantastyczne....
A poza sezonem..mówiłam o wigiliach pracowniczych i kuligach - teren wymarzony i znacznie bliżej niż do Wieżycy.A studniówki?.......To jak to się dziele,że dwór w Bychowie ma obłożenie na konferencje i imprezki pracownicze przez cały rok?I jest dalej?I wcale nie tanio?Ewidentnie szwankuje zarządzanie w tym Bardo..
A ja sama i moi przyjaciele jezdzimy do Gościńca u przyjaciół,który jest daleko od Gdyni i zupelnie nam nie po drodze nigdzie,bo jedzonko jest tam dla nas fantastyczne....
A zresztą tak naprawdę to tylko tak sobie piszemy teoretyczne,a to oni decydują,jak zarządzają....I oni ponoszą ewentualne konsekwencje....Na szczęście w okolicy jest dużo fajnych miejsc na wesele..Tylko faktycznie miejsc noclegowych to chyba oni mają najwięcej..Dziewczyny pisały,że nawet 100....Że podobno najwięcej w Trójmieście,tak?No to jak ktoś ma kasę i wielką rodzinę,to chyba nie ma wyjścia:-)Chociaż ja bym chyba szukała noclegu w kilku miejscach...Nie wiem...
Oj naiwni!
Poczytajcie, skoro nie chcecie uwierzyć:
http://www.naszekomunikaty.pl/nieruchomosci/ogloszenie-o-licytacji-nieruchomosci-komornik-sadowy-przy-sadzie-rejonowym-w-wejherowie-edmund-fundalewski-tel-672-22-53-oglasza-ze-dnia-16-02-2011-r-o-godz-9-30-w-i-wydziale-cywilnym-sadu-rejonowego-w-wejherowie-majacego-siedzibe-w-pucku-ul-1-maja-15-w/pokaz
Poczytajcie, skoro nie chcecie uwierzyć:
http://www.naszekomunikaty.pl/nieruchomosci/ogloszenie-o-licytacji-nieruchomosci-komornik-sadowy-przy-sadzie-rejonowym-w-wejherowie-edmund-fundalewski-tel-672-22-53-oglasza-ze-dnia-16-02-2011-r-o-godz-9-30-w-i-wydziale-cywilnym-sadu-rejonowego-w-wejherowie-majacego-siedzibe-w-pucku-ul-1-maja-15-w/pokaz