Widok

BARDO ZAMKNIĘTE !

Wesele Temat dostępny też na forum:
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
helou :) ...znajomy mi doniosl ze przejezdzajal dzis ok. 17ej wracajac z pracy kolo Bardo i widzial zapalone swiatla, otwarta brame, mnostwo samochodow i usmiechnietych ludzi.. ktos wie moze co tam sie dzialo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystko ruszy, zobaczycie! Rok emu byla ta sama sytuacja i poraz kolejny napisze- wszystko w 2010 sie odbyło. Wykaraskają się z tego "dołku", napewno :)
:)
mysle ze dobry :)
Dzisiaj Bardo bylo nadal zamkniete, jednak teren rezydencji odsniezony.. to chyba dobry znak :)
Sylwestra rzeczywiś☺cie nie ma, ale w styczniu ma wszystko ruszyć na nowo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta jasne, a kto się bedzie na nim bawił? chyba sam wlasciciel, bo info nigdzie nie ma. Ostatnie znalazłam w archiwum z zeszłego roku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak se tu psioczcie jak ślepe wrony hehe xd ;)

a jutro sylwester i w bardo będzie cudowny bal ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawi mnie tylko kiedy wlasciciele zaczna kontaktowac sie z parami, ktore wplacily zaliczki za przyjecie weselne w 2011, skoro ani z nimi, ani z kierownikiem gastronomii nie ma zadnego kontaktu..
A zresztą tak naprawdę to tylko tak sobie piszemy teoretyczne,a to oni decydują,jak zarządzają....I oni ponoszą ewentualne konsekwencje....Na szczęście w okolicy jest dużo fajnych miejsc na wesele..Tylko faktycznie miejsc noclegowych to chyba oni mają najwięcej..Dziewczyny pisały,że nawet 100....Że podobno najwięcej w Trójmieście,tak?No to jak ktoś ma kasę i wielką rodzinę,to chyba nie ma wyjścia:-)Chociaż ja bym chyba szukała noclegu w kilku miejscach...Nie wiem...
Zgadzam się z przedmówcą;-)Byłam tam przejazdem,ponieważ to bardzo uczęszczana trasa dla tych,co jadą nad jezioro Bieszkowickie(rzut beretem),lub na skróty i bez korków nad pełne morze...Naprawdę w sezonie jest tam mnóstwo samochodów na trasie ,sama na własne oczy widziałam!
A poza sezonem..mówiłam o wigiliach pracowniczych i kuligach - teren wymarzony i znacznie bliżej niż do Wieżycy.A studniówki?.......To jak to się dziele,że dwór w Bychowie ma obłożenie na konferencje i imprezki pracownicze przez cały rok?I jest dalej?I wcale nie tanio?Ewidentnie szwankuje zarządzanie w tym Bardo..
A ja sama i moi przyjaciele jezdzimy do Gościńca u przyjaciół,który jest daleko od Gdyni i zupelnie nam nie po drodze nigdzie,bo jedzonko jest tam dla nas fantastyczne....
nie wiem nie wiem... my do restauracji kolo leby jeżdzimy nie ze wzgledu na to ze jest po drodze ( bo nie jest, ona znajduje się na jakiejs wiosce w lesie ) ani ze wzgledu na jezioro, bo co mi po jeziorze jak chce dobrze zjesc.
Nie bede im wymyslała biznesplanu ale uwazam,ze mozna by było wyciagnąć z tego miejsca wiele korzyści.
W koło tez można coś rozbudowac...

Zrezygnowac jest najłatwiej a do odważnych świat należy ;)

pzdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bo moze gdzies po drodze jest - a tu gdzie mozna jechac... miedzy domy - zadna okolica nawet jeziora nie ma wiec nie tylko klimat, obsluga itp wystarcza.. to nawet nie jest na zadnej trasie wiec nie dziwie sie ze wlasciciele podjeli takie a nie inne decyzje - ja w tamta strone po to zeby cos zjesc napewno sie nie udaje jak zapewne inni - wiec klientow pewnie brak.. tylko to mialam na mysli (nawet gdyby byl tam swietny klimat - a jest uwazam - to i tak nie ma za czym tam jechac)

a glowka ruszyli i podjeli decyzje ze tylko wesela - bo pewnie tylko to przynosilo zyski

okolicy i trasy juz nie zmienia..
house_wk powiem ci ze jest restauracja w łebie ( wkoło niej nic nie ma ) gdzie jezdzimy z meżem na obiady i zawsze jest pełno osob, trzeba rezerwowac miejsce na telefon.

Duzo dalej, ale mają pyszne jedzenie, fajny klimat, przemiłą obsługe... poprostu warto.

Dlatego ja stoję przy swoim ze wystarczy ruszyc głową.
z ta lokalizacja to przesadzilas... bylas tam? miejsce owszem piekne ale nic dookola - tam tylko zorganizowane imprezy moga robic.. gdzie tam swietna lokalizacja - pojezdzisz na obiad do bardzo majac inne restauracje pod reka?? nie sadze i zapewne miliony innych osob tez tam nie jada a miejscowych nie stac na co niedzielna obiadki w restauracji ( wiec tu zgadzam sie z kolega po co trzymac zaloge skoro nie ma kogo obslugiwac a placic pensje trzeba)

moze sylwestra nie robia bo nie chca, nie maja czasu, wyjezdzaja itp - to tylko i wylacznie opinia - ja dowiedzialam sie ze na razie chca tylko wesela organizowac..
Zgadzam się, można by było wiele zrobić w tym miejscu, wystarczy ruszyć głową... to nic nie kosztuje. Dobra osoba zarządzająca to podstawa. Widocznie coś ich blokuje ze stoją w miejscu.
Ale moze jak bedziemy tak pisac to ktoś się tym miejscem zainteresuje i zaopiekuje,bo można wiele z niego wycisnąć.

faltom to co inne niz bardo, troche inny klient, ale czy jest go mniej na pomorzu? nie wydaje mi sie...
Tak sobie podczytuję ten wątek i nie zgadzam się z przedmówcą....Zaczynam być zaangażowana w sprawę Bardo,bo kumpela uparła się na to miejsce i wiem,że:..1.Dodzwonić się tam jest strasznie trudno.2.Ona na pewno nie będzie dzwoniła do żadnych firm po opinię,bo to absurd.....3.Lokalizacja właśnie jest super:blisko Trójmiasta,a jednocześnie na łonie przyrody...Obiekt też ładny,stąd trochę dziwne,że klientów nie ma i personel nie ma co robić w grudniu,w sezonie wigilii firmowych,zimowych wesel sylwestra,kuligów itp....Czyli restauracja też nie działa?4.Sylwester dobrze zorganizowany i w dobrej cenie chyba zawsze się opłaca?Zwłaszcza w takim miejscu...
Ja jednak staram się jej dyskretnie odradzać...No ale oczywiście to jest tylko moja opinia a ja zawsze jestem dmuchająca na zimne..Może niepotrzebnie..Dziewczyny coś tam pisały,że innego tak dużego miejsca z taką liczbą noclegów w Trójmieście nie ma i wybór jest niewielki,więc może jednak przetrwają?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
1. Porozmawiajcie z firmami, które stale z Bardo współpracują. Mają jak najbardziej pozytywne opinie. Ostatnie imprezy były w październiku i listopadzie.

2. Zadzwońcie do właścicieli - udzielą wszystkich informacji.

3. Osób, które COKOLWIEK w Bardo załatwiali na pewno były informowane, ze Bardo zamienia się w spółkę w celu dokapitalizowania i rozbudowy.

4. Bardo ze względu na lokalizację nie ma tylu i nie będzie miało tylu klientów co np. Faltom. Ale to chyba dobrze, że w grudniu gdy nie ma sezony budynek jest zamknięty zamiast utrzymywać personel, który nie miałby niczego do roboty?

5. Co do sylwestra - przy tak dużej konkurencji i wysypie miejsc trudno zorganizować imprezę z pełnym obłożeniem - lepiej skupić się na tym co przynosi pewny zysk - wesela, konferencje i okolicznościówki. Z biznesowego punktu widzenia - zrobiłbym tak samo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gdyby wszystko było okej to lokal o takim potencjale raczej organizowałby sylwestra... a z tego co wiem nie organizuje.

Szkoda bo miejsce naprawdę bardzo fajne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ZA PRZEPROSZENIEM- w****ia mnie takie rzucanie haseł bez zadnego udowodnienia skąd takie informacje !!! a ja wiem, że nie jest na sprzedaż i że ponoc od stycznia ma wszystko ruszyć na nowo. A wiem to od Managera BARDO.

I co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry