Widok

BARDO ZAMKNIĘTE !

Wesele Temat dostępny też na forum:
To jednak prawda że Bardo jest już zamknięte.Wystarczy tam pojechać i sprawdzić.Jest tam wiecznie ciemno i nikogo nie ma!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie jest napisane ze jest na sprzedaz? sa jakies ogloszenia? przetarg cyz cos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie slyszalem.. ale moze jak ktos to kupi to jest szansa ze bedzie lepiej..
Czy ktos jeszcze slyszal o wystawieniu Bardo na sprzedaz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ktos jeszcze slyszal o wystawieniu Bardo na sprzedaz?
a skąd taka informacja???????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardo jest na sprzedaż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
telefony i strona intenernetowa w bardo już też nie działają :(
Nie wiem jak to Bardo wygląda, ale ktoś wyżej napisał że mało ma dworkowego klimatu...
chciałam jedynie pomóc, więc ten uszczypliwy ton zostaw na innych...

Gdyby stronka tego całego Bordo działała to bym venus nie proponowała - ot co! tyle z mojej strony - chciałam dobrze, jak zwykle źle mnie zrozumiano....
no ale faktycznie elegancki "dworkowy" klimat w Venus w Łapinie...
przeciętnych dużych hotelików jest od groma, ale nie ma nic eleganckiego, z klasą!
ja to się za Bardo nie upieram, bo uważam, że jest tak popularne, że aż nudne, ale fakt - nie ma innych miejsc w tym charakterze, godnych uwagi, na dużą ilość osób, których można od razu położyć spać na miejscu!
Nie wiem na 100% czy na 100gości tam jest nocleg ale z tego co kojarzę sale są duże i sporo gości tam się zmieści - mam na myśli Venus gdzieś za Gdańskiem. Koleżanka Mentorka robiła tam wesele z noclegiem i poprawinami, na ponad 80osób :)
Ale biorąc pod uwagę że mają kilka sal to pewnie mają tam więcej miejsc noclegowych ;P
http://www.hotelvenus.pl/
Sam nocleg!!!??O kurczę
wyjsciowa cena jest 110 osoba o ile pamietam dobrze..
kamiku będę trzymała za ciebie kciuku,żebyś coś fajnego znalazła..A ile w Bardo kosztuje nocleg?
Nigdzie nie napisałem, że Kozi Gród jest pałacowy... ale skoro Bardo też nie jest to można polecić. No ale racja, że ceny mają wysokie - jednak utrzymują je cały czas więc dobrze to o nich świadczy.
Sory ale Bardo ma wiecej z dworku czy pałacu niż "drewniany" kozi gród. Kozi gród jest przepiękny, ma przepiękne otoczenie ale tańczy się w restauracji (barze) a siedzi na sali konferencyjnej.
To juz koszt fajnej podrozy poslubnej..
Nie ma, to fakt. Ale wnetrze jest eleganckie, jasne. Otoczenie rownie ladne. Bez ruder, czy brzydkich zabudowan w tle.
Kozi Grod tez byl brany pod uwage, jednak w naszym przypadku organizacja wesela w tym miejscu wymagalaby dodatkowych min. 10tys :)
Zobacz Kozi Gród. Bardo ma z zamku i pałacu niezbyt wiele...
Marta88 znam i Prusewo i Bychowo, jednak ani tu ani tu nie ma takiej bazy noclegowej.. Naprawde nie jest latwo znalezc ladne miejsce, gdzie bedzie mozna przenocowac w przyzwoitych warunkach taka grupe gosci. Z mojej strony 99% rodziny jest spoza Trojmiasta. Ze strony narzeczonego ponad polowa.
tiaa.. do domu wracasz na swieta czy u znajomych jestes na wyspach? a moze czyjs vpn lub 'bluconnect' uzywasz? to teraz poprosimy ip z australii i 5min pozniej z rpa :)
do góry