Widok
Jest wiele pięknych obiektów.Mnie na przykład podoba się pałace w Prusewie i w Bychowie.Na pewno jest tez wiele innych,nie interesowałam się osobiście,więc nie mogę sypnąć teraz jak z rękawa nazwami.Ale wydaje mi się,ze wesele w pięknym zameczku z dużym,obfitym menu,tak,żeby wszyscy się najedli i z noclegami na 100 osób,to nie może być z tania impreza.Dlatego obawiam się,że założenie,żeby"ceny nie były jak z kosmosu"będzie nierealne.Bo wydaje mi się,że w takich miejscach płaci się właśnie za elegancję,świetną kuchnię,piękne wnętrza....Zresztą to kwestia umowna,co dla kogo znaczy tanio lub drogo..Ja odrzuciłam pałacyki w przedbiegach(mimo tęsknot z dzieciństwa)bo kwota 200 - 250 zł za osobę(wydaje mi się,że to minimum na przyzwoite wesele w takim miejscu) jest dla mnie po prostu niestety nieosiągalna...Ale trzymam kciuki za wszystkich poszukujących...
Dwor Kaszubski Magnat Polecam ... http://www.dwor-magnat.pl napewno znajdziesz cos dla siebie
oki, podaj mi prosze zatem miejsce, ktore bedzie w stylu dworkowo, palacowym, z ladnym otoczeniem, z dala od zgielku miasta, dobrym dojazdem, nie na koncu swiata, z baza noclegowa na ok.100 osob i sala gdzie taka liczba osob bedzie w jednym miejscu biesiadować i tańczyć, i gdzie koszt nie bedzie z kosmosu.. chetnie skorzystam z sugestii
A mnie dziwi,że ciągle są chętni na wesela tam..Jest tyle innych pięknych miejsc,dworków,pałaców w podobnym stylu,w których kontakt jest łatwy i przyjemny,które są otwarte i zawsze można je obejrzeć..O Bardo słyszał nawet mój wykładowca z Gdańska..."chyba ich zamknęli za długi,prawda"tak powiedział podczas lużnej rozmowy w czasie przerwy(wydaje za mąż córkę).Dużo osób mówi,że kontakt jest utrudniony,że nie ma tam prądu,że toną w długach....Nie wiem,jak jest naprawdę i nie interesuje mnie to,tylko się tak zastanawiam....Po jakie licho utrudniać sobie życie?Po co się dobijać?Denerwować?Jakby wesele samo w sobie nie było dużym stresem...
kurcze, ja nie wiem o co chodzi, rozumiem ze moze byc tak iz obiekt jest zamkniety ale dlaczego nie odbiera sie telefonu, odrzuca sie polaczenie lub tel jest wylaczony w ogole.. czemu nie ma ogolnej informacji ze obiekt jest otwarty tylko sezonowo, czemu storna internetowa nie dziala? co to za marketing jest? przeciez w ten sposb to kazda jedna firme mozna pograzyc.. mysle ze jest grupa osob zainteresowanych swoimi weselami w przytszlym roku, takich co podpisali juz wstepne umowy i takich co sa zainteresowani podpisaniem.. a kontaktu brak.. i jak sie nie martwic?
dowiedzialam sie ze bardo nie jest juz otwarte caly czas tylko na wesela (nie oplaca im sie placic obsludze kiedy klientow malo - pewnie glownie o lokalizacje chodzi.. mimo ladnego zaplecza i wyg. zewnetrznego - klientela nie wali tam drzwiami i oknami); jest otwarte na uroczystosci zorganizowane w tym wesela, natomiast w celu zwiedzania itp kontakt telefoniczny;