Widok

BARF gdzie kupic mięso?

Hej

Karmi ktoś z Was zwierza swego BARFem?

Szukam dobrego punktu gdzie można się zaopatrzyć w podroby wołowe i szyjki z kurczaka.

Może w sobote sprawdzę rynek w Chyloni i Halę Targowa, w "normalnych" sklepach niestety tez towar jest nieosiągalny :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzień dobry!

Polecamy nasz barf produkowany lokalnie, niedaleko Trójmiasta - produkty dostępne w formie mrożonej, tutaj więcej szczegółów: karmamank.pl

Polecamy się!

mank. mrożonki dla psów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A skąd jesteś.? Może jakieś wspólne zamówienie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie trafiłam. Ale transportu nie ma się co bać, bo jak zamówisz to w ciągu 24h dociera do Ciebie ani trochę nie rozmrożone. Z tego właśnie słynie ASPOL - świeże mrożone mięso, które niezależnie gdzie jesteś dociera do Ciebie :) Ja już zamawiałam tyle razy i zawsze docierało głęboko zamrożone :) Dlatego polecam :)
dzięki za namiary, ale mam pewne wątpliwości.... transport surowego mięsa przez całą Polske...

Nie trafilaś może na żwacze gdzieś w sklepie/na rynku w trójmieście?
Polecam sklep internetowy: http://www.miesodlapsow.pl

Ja zamawiam od nich, choć są w Katowicach to przesyłka idzie mniej niż 24 godziny. Mięso wysyłają zamrożone i w takiej formie dociera do mnie. Mają duży wybór produktów - wołowina, drób, ryby, dziczyzna, jagnięcina. Mięso, mięso z kością, mięso mielone i mięso w kawałkach. Naprawdę sobie chwalę :)
o dzieki nie wiedziałam o tym punkcie, choc najbardziej zalezy mie na np. żwaczach niż samym mięsie.
http://allegro.pl/mieso-mrozone-wolowe-drobro-i-grubo-mielone-barf-i3884465224.html

moje shih tzu oszalały ;) obsługa też miła i doradzi, co prawda dojazd za Wejherowo, ale ponoć tez dowożą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podsumowanie:

Wątek omawia dietę BARF (surowe mięso) dla psów w Trójmieście, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami i rekomendacjami dotyczącymi zakupu świeżego mięsa, podrobów i żwaczów. Dyskusja obejmuje porównanie cen i dostępności produktów w sklepach internetowych, na halach targowych i u rzeźników, a także zalety naturalnej diety dla zdrowia psów w porównaniu z karmą przemysłową. Uczestnicy polecają różne źródła zaopatrzenia, od lokalnych punktów sprzedaży po sklepy online, oraz podkreślają znaczenie wyboru mięsa wysokiej jakości z certyfikatami gwarancji bezpieczeństwa żywności.

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry