Widok
BEZNADZIEJNA OBSŁUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w życiu nie spotkałam się z tak beznadziejną obsługą klienta, zarówno od strony samego kuriera jak i Pani z centrali. kurier dzwoni, że za 2h dostarczy przesyłkę, a jak nie to "proszę samemu odebrać z magazynu"
zero jakiejkolwiek chęci się dogadania. całkowita arogancja!!!wiadomo, że ludzie pracują i zazwyczaj przed godziną 14 nie mają szans na odbiór ciężkiego sprzętu i pomoc we wniesieniu go do domu!!!" a co mnie to obchodzi", " to Pani sprawa".... gratuluję firmię, jak tak dalej pójdzie siódemka zniknie z rynku i chwała za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zero jakiejkolwiek chęci się dogadania. całkowita arogancja!!!wiadomo, że ludzie pracują i zazwyczaj przed godziną 14 nie mają szans na odbiór ciężkiego sprzętu i pomoc we wniesieniu go do domu!!!" a co mnie to obchodzi", " to Pani sprawa".... gratuluję firmię, jak tak dalej pójdzie siódemka zniknie z rynku i chwała za to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szanowna Pani. Jeśli spotkał się Pani z nieprofesjonalnym bądź zachowaniem kuriera, bardzo prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta (bok@siodemka.com). W e-mailu prosimy o opisanie sytuacji, podanie numeru przesyłki przywiezionej przez kuriera oraz numeru kontaktowego do Pani. Po otrzymaniu tych informacji zrobimy wszystko aby wyjaśnić sprawę.
Z poważaniem,
Zespół Siódemka
Z poważaniem,
Zespół Siódemka