Widok

BEZSENNOŚC I WIELKIE PYTANIE

dlaczego!
pytam... dlaczego
lub inaczej- gdzie?... mozna znaleźć mężczyznę dojrzałego
uduchowionego w sensie artystycznym , zafascynowanego tym co nadrealne, surrealne,lub poprostu piekne , czerpiącego z zycia pełnymi garściami ( we wszystkich tego zycia dziedzinach;D) o wszechstronnych zainteresowaniach ,poza piłka nozną i polityką;P
lubiącego długie spacery i odkrywanie nowych pieknych miejsc.. małe podroże... towarzyskiego, zabawnego, z energia werwą charyzmą, nie małostkowego, lekko ironiczego, troche zboczonego;D seksoholika ale wiernego, spotaniczego, pukladanego na tyle by czuc sie bezpiecznie, ale tylko na tyle i koniec. niskiego chudego bruneta ;D by pasował do filigranowej brunetki, szaleonego, chcącego poczuc ze zyje... ale i cichego kiedy trzeba. dla ksiezniczki ktora jestem;P sama dla siebie chyba... gdzie kiedy i dlaczego nigdzie go nie ma;((( albo nie chce sie ujawnić. pytam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mężczyzna dojrzały ? sporo takich chodzi po świecie, nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo ale prędzej czy później kazda na takiego trafia, inna sprawa czy dostrzegamy jego dojrzałość czy nie :)

facet artysta? często tacy nie nadają się do wspólnego życia- jeśli szukasz tak dosadnego artysty jak opisujesz

czerpiącego życie pełnymi garściami we wszystkich aspektach? artysta bzykający wszystko co się rusza? :P

nie ma wiernych seksoholików :P to choroba i ciężko takim ludziom wytrzymać z jedną osobą

ech nie odwołam się do każdej opcji jaką wymieniłaś ale ogólnie napiszę: obniż progi i wymagania :P ideały są nudne ;-)
Milka,bo Ty masz niskie progi to znaczy, że ona też musi mieć?

Wymieniłaś cechy mężczyzny przy którym czułabyś się dobrze i to zrozumiałe, bo zawsze szukamy ideałów, a przynajmniej tak nam się wydaje, bo w praktyce jest całkiem inaczej... Wydaje mi się, że w końcu spotkasz kogoś kto albo będzie pasował Twojemu opisowi, albo wręcz przeciwnie, tak to zwykle bywa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mam niskich progów ale wyższe niż autorka. Niepotrzebny twój butny ton ;) takich facetów jest niewielu ale te wszystkie cechy zaprzeczają sobie.

Miałam okazję spotykać się z takim "ideałem", był nudny jak flaki :P właśnie dlatego, że był idealny, przez to przewidywalny.
Ideały nie istnieją, więc prędzej znajdziesz igłę w stogu siana. A jak go znajdziesz, to pojawiają się następne pytania: Czy on szuka dziewczyny takiej jak Ty? Czy nie pobawi się Twoimi uczuciami i nie odejdzie? Czy życie nie zweryfikuje Twoich oczekiwań i marzeń? Koniecznie musi być brunet? Może znajdziesz wspaniałego blondyna?
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
hmmm.. czekam az go spotkam, bo wiem ze gdzies jest, czuje to, nawet teraz pijąc kub kawy. to nie musi byc moj facet.. moze byc przyjaciel, kochanek, towarzysz, ktos kto bedzie mial to elektryzujace cos co wybudza z rzeczywistosci i przenosi gdzies indziej;> albo własnie do tej RZECZYWISTOŚCI przenosi, której nie widac. W sumie samo czekanie na niego jest nakjlepsze w tym wszystkim. i to nie będzie ideał. kochac mozna za wady;D słodkie, ludzie. w moim dziwnym przypradku. wierny tez nie musi byc.;) hallo jak to czyta to może da znac ze istnieje;) będzie miło;) pozdrawiam serdecznie wszystkich. !!!;)

A MOZE NAPISZECIE JAKI JEST WASZ IDEAŁ? W SENSIE - WADY I ZALETY... WYGLĄD...

ja opisałam głownie cechy osobowości to ma decydujące znaczenie, natomiast co do wyglągu to nie może byc klasycznie przystojny ani napakowany. lubie wystajace kości. ale pomimo chudoci- silne ręce. szeroki usmiech. brązowe oczy. krótkie czarne włosy. cos brzydkiego w twarzy i odpychającego, ale w oczach magnetyzujacego;)
.... i przepraszam za literowki. tak juz mam, ale gramtyke i język polski znam. mam nadzieje ze da sie czytac.
Zbiór cech osobowości, które bardzo mi się podobają/bardzo indywidualna sprawa/, twardziel, ale dla kobiety łagodny, dobry człowiek, inteligentny, bez zrytej psyche. Dwa metry, długie włosy i glany. Chudy blondyn. I dobrze by było, jakby miał jak najmniej cech mojego porąbanego exa. Teraz już wiesz, czemu nie chcę bruneta. A jak jeszcze z byle czym nie będzie jeździł do warsztatu samochodowego i naprawa kranu nie spowoduje w domu potopu, to będzie super! Jak widzisz, ideały nie istnieją
Definitywnie się nie nadaję :)))
Halewicz, żonaci odpadają, definitywnie!
Eeee to swoją drogą:)))
Facet dojrzały to taki co mocno stąpa po ziemi.
Osoba o artystycznej duszy, zainteresowana rzeczami nadrealnymi jest tego przeciwieństwem. Nie może być też osobą o wszechstronnych zainteresowaniach, bo żyje w swoim surrealistycznym świecie - nie ma czasu na inne zainteresowania.
Szerokie zainteresowania wynikają zazwyczaj ze znudzenia i ciągłego poszukiwania czegoś co przykuje uwagę na dłużej. A Artyści zazwyczaj skupiają się na jednej, dwóch, góra trzech dziedzinach sztuki.
Czyli mamy tu już trzech skrajnie odmiennych facetów.

Osoba lubiąca podróże, czy nawet długie spacery, o ile nie robi ich jedynie w swojej wyobraźni, to osoba która poświęca na nie czas. Doba dla wszystkich ma tyle samo czasu, więc poświęcając czas na spacery, małe podróże i odkrywanie nowych miejsc, nie ma go na inne rzeczy. Czyli kolejny typ;)

Osoba towarzyska i zabawna woli spędzać czas na imprezie, w dużym gronie ludzi, poznawać nowych ludzi, rozmawiać, bawić się. Wygląda to na kolejny typ - o ile to gra mu w duszy, a nie jest tylko dopełnieniem jednego z tych pierwszych.

Seksoholik może być artystą lub osobą towarzyską - bo to mu pomaga w znajdowaniu obiektów seksualnych. Jest to jednak nowy typ, bo tamto dopełnia tylko jego uzależnienia. I jak już to ktoś zauważył, nie da się znaleźć wiernego seksoholika.

Nie da się też znaleźć osoby spontanicznej i poukładanej, bo to dwa przeciwieństwa.

Czytając o Twoich wymaganiach mam wrażenie że sama nie wiesz czego chcesz. Czytając to ma się wrażenie że chcesz pomalować mieszkanie na "jasny czarny".

Tylko kwestię wyglądu definiujesz jednoznacznie - więc właściwie tylko to ma jakaś racje bytu.

Czytając takie ogłoszenia zawsze nurtuje mnie jedno pytanie. Gdyby istniał taki doskonały facet, który łamiąc wszystkie prawa fizyki posiadałby te wszystkie wymienione cechy, dlaczego miałby być akurat z Tobą? Bo uważasz się za księżniczkę?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
antyspołeczny przedstawiłeś wszystko to o co mi chodziło :-) nie miałam na to siły bo było poźno ale trafiłeś ze wszystkim o co mi chodziło :-)
Można znaleźć. Musisz byc tylko cierpliwa. Twój opis pasuje do mojego męża. Ale i on nie jest idealny i ma swoje za uszami. Mam wrażenie że szukasz ideału a takich nie ma.Znajdź osobę której będzie tak samo na Tobie zależeć jak Tobie na niej i tyle.
hmm normalnie jakby o mnie ;) tyle, że jestem bardziej wyższy niż niższy :)
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Witam Cię ... słyszałem że mnie wołałaś...
chcialabym go spotkac i poczuc ze to On, i by On poczuł ze jestem tu i teraz... dal niego. mentalnie. psychicznie. cielesnie. jak brakuje osoby takiej jak On do przytulania w długie jesienne wieczory.
smakowac zwyklego niezwykłego...
razem szukac sensu lub rozsmakowywac sie w tym ktory juz jest. robic rzeczy szalone jakkolwiek niedorzecznie by to zabrzmiało. zastanawiac sie nad dzwiekiem.
razem olanowac, malować, biegać,nie robic nic, patrzec, smakować kawy i ciastka w środku nocy.

znajdź mnie. pokochaj. zainspiruj.
obudź ze snu, stanu polprzebudzenia, połświadomości;)
dziękuję metodom wychowawczym moich rodziców/ genom/ komukolwiek /czemukolwiek, że jestem osobą twardo stąpającą po ziemi :-)
@Czarnulek. Pięknie piszesz, podzielam bez dwóch zdań Twoje pragnienia ale taki stan jaki masz na myśli trwa miesiąc, trzy, może sześć, potem zaczyna się codzienność i często wszytko diabli biorą. Niestety.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
U mnie trwał znacznie dłużej
Zazdroszczę.
Człowiek_ z Trapezfiku: i co z tego? Było..a niech to diabli porwą. Boli mnie to jeszcze
Nie brzmi to jak chęć znalezienia kogoś prawdziwego, raczej jak chęć nieznalezienia nikogo, by pozostać w świecie poetycznej fantazji.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Antyspołeczny...
moze tak to brzmiec, ale ma to byc realny facet z wadami ktore są konieczne, nie ma to byc wyimaginowany twor, idealna postac...
chyba nie umiem inaczej opisac tego, jakiego rodzaju relacja z nim mnie interesuje, a chodzi tu o rodzaj chemii miedzy mna a nim... czegos "elektryzującego".

poranna kawa-pozdrawiam;)
To napisz jakie wady może mieć - które są akceptowalne a które już nie.
To na pewno będzie łatwiejszy sposób by go znaleźć:P
antyspołeczny!
Co do jego wad.. co ja tu bede wymieniac. Smutno mi dzis i zajrzalam tu pierwszy raz od dawna. może dlatego chciałam napisac, ze może miec wszelkie wady ... ale tak nie jest. nie będe go tak opisywac. to nie przedmiot.
łooo matko... o_O
Witam Cię ...
Zostaw jakiś trop, ślad a Cię odnajdę :)
No takich cudów to napewno nie ma, ale kilka przyrównań się znajdzie :D. Zatem jak chcesz to zapraszam do pogadania :P

gg. 2143941

Inne tematy z forum Towarzyskie

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Gay Gdańsk (132 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

do góry