Widok

BIKE TOUR 22.10.2011r

Rowery Temat dostępny też na forum:
http://rowery.trojmiasto.pl/MTB-Bike-Tour-Gdansk-GP-III-edycja-imp205536.html

Czy jest osoba,ktora w tym tyg wybiera sie na objazd trasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
HAHAH z góry "ustawione" :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A znaazles cos na temat zasad przeprowadzania mistrzostw woj :D:D bo w owych nie wystarczy miec licencje pzkol i mieszkac w wojewodztwie:) okazalo się jeszcze że trzeba być w klubie, aha w klubie z naszego woj, bo zwycięzca mimo że mieszka w regionie nie był klasyfikowany gdyż jego klub jest z poznania, to to tak jak by konwie zabronic startowac w mp bo klub ma z poza polski:)
Widziałem, że kilka osób przyjechało na rowerach przełajowych. Powie mi ktoś na jakiej zasadzie oni jechali poza konkurencją? Z ciekawości chciałem sprawdzić przepis na jaki powołała się pani sędzia - czyli że jedziemy zgodnie z przepisami PZKol o kolarstwie MTB. A tam oni widu, ani słychu o rowerach - oprócz tego że zakaz używania metalowch. kolców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak trzymać.
Oj tam , oj tam... dobre zdjęcia, a na tle tych nieostrych z innych galerii to nawet znakomite ;-) Na puchary i medale chyba jednak nie masz co liczyć więc faktycznie ściganie lepiej Ci idzie, heheh.
chyba jednak lepiej mi idzie sciganie niz robienie zdjec ;)
Wyniki niby poprawione, a Pani Sędzia powiedziała, że w wyścigu elity startowały 34 osoby (w wynikach jest 29).
Ania w nowej roli na wyścigach?
zjec kilka https://picasaweb.google.com/102722067315113275349/22102011BikeTourGdanskCzyzewskiego?authuser=0&feat=directlink
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalsze błędy w klasyfikacji Masters (30-45)! Nie było dubli od 15 pozycji

to że sędzia nie wpuścił zawodników na CZWARTYM (!) okrążeniu na punkt pomiaru czasu (tylko zakończył wyścig 50 m przed metą, na 4 okrążeniu) nie znaczy, że ci nie przejechali 4 okrążeń. Zawodnicy z pierwszej dwudziestki nie zostali zdublowani, sam przejechałem 4 okrążenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.mosir.gda.pl/bin/documents/DOCDh1V8O.pdf
już jest aktualizacja z wynikami
ale nie wiem jak u innych ale mi w kategorii 30-45 zaliczyli tylko 3 kółka
chociaż przejechałem 4 wiec dalej są jakieś niejasności, chyba ze zaliczyli 3 kółka z chipa a 4 nie pozwolili już przejechać do mety wiec nie ma w wynikach.
a co, nie masz? :D:D
dzisiaj o 17 dekoracja zwycięzców generalki ale cały czas brak wyników na stronie, może najlepiej niech sobie wszyscy na kalkulatorze przeliczą :)
Pare fotek, może ktoś się odnajdzie ;)
https://picasaweb.google.com/107747313605629145292/BikeTour22102011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNL-gf2qlvfMYA&feat=directlink#5666802494146208754
hehe fakt przyfarciło się :)
Tak, ale ranga imprezy zobowiązuje. Punktowane w Grand Prix są miejsca do 22, a pominięto 10 takich osób i ok. 20 pozostałych. Też mam nadzieję, że to poprawią.
A Mistrzostwa Pomorza były we wszystkich kategoriach wiekowych ? Na pewno były tylko dla zawodników z licencją więc mają się nijak do tego o czym piszesz. Faktem jest, że są niepełne ale cierpliwości.. myślę, że to poprawią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak pełnych wyników Masters I (30-45) na stronie Mosir!

Na stronie mosir.gda.pl podane są tylko wyniki 12 pierwszych osób z ok. 40 na mecie w kat. mężczyźni 30-45! Tak powinny wyglądać Mistrzostwa Pomorza???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uuuu, spóźniłem się i strzeliłem dubelka :-)
do góry