Widok

BITON

Czy pracował ktoś w tej firmie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to z***ana firma idziesz na 3 4 dni i majster powie ci ze nie zauroczyles go i to koniec pracy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli nie potrzebujesz umowy o prace,świadczeń ,lubisz mięć potrącane jakieś kary 200-300 z wypłaty, nie palisz nie używasz telefonu, nie potrzebujesz przerwy na jedzenie picie siku,zasuwasz jak mrówka jesteś precyzyjny i dokładny lubisz jak ktoś nad tobą stoi i chucha ci w kark
Polecam
10 zeta/h na czarnucha pasuje? czas z tym skończyć - złodziejstwem .
co to za traktowanie i kto na to pozwala ,,obóz pracy ??????,, potrącenia itd. :)) ta firma powinna z rynku wypaść ale pewnie kolesie dają w łapę i istnieją na tych budowach . bo tyle płacą że zarobisz garba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest tam taki jeden nie wypal w urodzeniu bez urody i mowia na niego majster i gra stale w swoja ulubiona gierkie KURCZACZKI I JEST WIELKIM LENIEM,skad takie zera sie biora na tym swiesie i jeszcze mu,za te granie przez 12 godz placa 13zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry