Widok

BMW DOBRY MECHANIK

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ADAM-SERWIS Adam Sobisz w Osowej, Perseusza 11, tel. 602 276 193
Absolutnie uczciwy i rzetelny - a co najważniejsze, niedrogi.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13
wfk wejherowo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam, proponyję też sprawdzić na serwisie http://www.rankingwarsztatow.pl - użytkonicy wystawiają tam opinie i oceny swoim warsztatom informując o godnych polecenia machanikach.
Pozdr. Marek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

BMW DOBRY MECHANIK

Polecam warsztat na Zaspie. ul.Leszczynskich 7 oraz na terenie Spółdzielni Rozstaje.Pytać o pana Rafała / właściciel / - pasjonat BMW.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobry mechanik beta-serwis łężyce nie daleko gdyni i rumi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
ty se jaja robisz? te klitke nazywasz warsztatem? a chłopa pasjonatem bo ma x3? warsztat funkcjonuje? widuje chłopka ale ruchu żadnego w tym "warsztacie"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Omijaj Kielnieńską w Gdańsku Osowej

Tam małolaty nie wiedzą co robią
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napiszę tak. BMW jeżdżę od 2004 roku. Mniej więcej co 2 lata zmieniam model. Serwisowałem wszędzie chyba gdzie to było możliwe w Trójmieście, tj. Fota na Stryjskiej, Zdunek w Gdańsku, BM Serwis w Sopocie, Adam Sobisz w Osowie, Rutkowski Serwis w Gdańsku, Premium Motors w Gdańsku.

Nie zaliczyłem jeszcze tylko warsztatu w Oliwie na Liczmańskiego oraz Bawarii Motors. Pomijam warsztaty za Trójmiastem tj. WFK i Pana Kwiatkowskiego z Luzina bo dla mnie to za daleko.

Podsumowując to każdy zaliczył wpadkę. Mniejszą, bądź większą, ale po kilku wizytach jakiś tam niesmak z mojej strony zostawał. Uważam, że co do jakości obsługi klienta i napraw samochodów serwisy w Trójmieście powinny się jeszcze dużo nauczyć, a przede wszystkim profesjonalniej podchodzić do napraw. Dziwnym zjawiskiem dla mnie jest to, że ceny części w sklepie internetowym (nie kradzione na allegro) są 20% tańsze niż w tych warsztatach. Chyba czas zejść z marży a skorzystać z efektu skali.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
na liczmańskiego akurat ceny czesci byly niższe niż w internecie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Odradzam. Nie mam najlepszych doświadczeń. Jedno naprawili inne uszkodzili i twierdzą, że już tak było.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Ci Bawaria Motors BMW w Gdańsku, sam tam jeżdżę regularnie i dobrze się sprawują, jeden z lepszych serwisów u których byłem. Obsługa profesjonalna, znają się na rzeczy i nie ściemniają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

z takim cenami za serwis już lepiej jechać do zdunka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

na liczmańskiego to im brakuje ogłady, gburowaci, trzeba się prosić aby mozna było umówić się na serwis - słowem za bardzo gwiazdorzą i mimo że się znają na robocie to do nich nie pojadę
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dużo lepsze ceny ma naprawmy-skrzynie na telimeny 25. Pracują sprawnie i terminowo. Kilka razy już oddawałem tam swojego fiata i robią wszystko porządnie. Robią bardzo dobrą robotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

http://www.bmwautolider.pl - Jeżeli chodzi o firmy zajmujące się BMW, to wydaje mi się, że to zdecydowanie najlepszy wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie gburowaci tylko mają terminy i to Cię pewnie zabolało
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tani na pewno nie jest. Co do uczciwosci to po wizycie tez mam powazne watpliwosci !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzi oczywiscie o Adam serwis na Osowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja kupiłem swoje BMW w Bawarii w Katowicach, ale serwisowałem raz w Gdańsku i było wszystko ok. Ceny wiadomo, że trochę wyższe niż w nieautoryzowanym warsztacie, ale w każdym ASO tak jest, a tutaj ma się gwarancję, że części oryginalne, a nie żadne chińskie zamienniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2