Widok

BP

Witam. Czy ktoś wie coś o warunkach jakie daje obecnie BP?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam znajomego na BP, mówił że zarabia tam 1200 netto, nie jestem pewny odnośnie umowy, ale z tego co się orientuję umowa o pracę na stacjach paliw jest oferowana dopiero po długim stażu (mój inny znajomy na lotosie umowę o pracę dostał po 3 latach).

Praca nie ciężka, ale za małą kasę i na żałosnych warunkach...no i ajenta można trafić wrednego, takich wielu jest. Do tego dochodzą nocni awanturnicy, którym się zachciało pić dziesiątego piwa o 3 w nocy, ale to "uroki" tej pracy.

I nie wierz w premie uznaniowe, to są tzw. premie "widmo", które są obcinane za byle pierdnięcie,krzywy uśmiech lub inną pierdołę.

Tutaj akurat jestem obcykany, nie pracowałem nigdy na stacjach paliw, ale miałem kontakt z tymi klimatami że się tak wyrażę od kuchni.

Teraz pytanie, czy Ci pasują takie warunki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak jest u ajentów ale na stacjach firmowych tz. coco zarobki są na poziomie 1300 - 1400 zł na rękę i do tego za aktywną sprzedaż można sobie dorobić od 100 do 400 zł. Praca i owszem ciężka ale jak sie trafi na fajną załogę i kierownictwo to jest ok no i do tego elastyczny grafik. Ja tam polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ajencka na grunwaldzkiej 229......1200 zł na rękę, premia ? zapomnij
godne polecenia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry