Widok

BRAK TERMINOWOSCI I LEKCEWAZENIE KLIENTA

W lipcu 2009r otrzymałam zamówione w maju 2 okna i jeden parapet a 2-gi parapet ponieważ miał skazę nie został wmontowany. serwisant stwierdził ze wszsystko załatwi w frmie. po 2 tygodniach pojechałam do firmy a Pan zdziwiony ze właśnie u niego powinnam wszystko załatwić.?
Więc to uczyniłam 30 lipca br.Ciągle byłam zbywana ze w "przyszłym togodniu będzie naprawione". Dopiero w połowie września przyjechał przedstawiciel producenta z Ziębic i zdziwiony ze nie wmontowany parapet tak długo u mnie jest. Stwerdzono że w terminie ok 2 tygodni parapet będzie naprawiony.Jest połowa listopada i podobno parapet juz jest w Gdańsku a przedstawiciel firmu Urzędowski na moje telefony ciągle mnie zbywa, jest nieuchwytny lub za każdym razem udziela mi mylnych informacji a ja od połowy lipca mam ogromną dziurę która czeka na wmontowanie nieszczęsnego parapetu.
Moja ocena
Urzędowski kategoria: Okna i parapety
obsługa: 1

asortyment: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę nie zapomnieć dodać, iż otrzymała Pani bonifikatę za czas oczekiwania.
Zanim wpłacisz zaliczkę poczytaj fora internetowe .
Moim zdaniem z tego co słyszę to standard w tej firmie Ludzi kusi trochę niska cena tych okien a potem by chętnie dopłacili aby cofnąć czas
To bardzo fajna firma do momentu przyjęcia zaliczki a potem tak jak widać .
Wpłacajcie zaliczki dalej jak największe :)kasa się przyda wszystkim :)a okna się kiedyś zrobi:)kiedys?serwis jaki serwis ?te okna są doskonałę i niezawodne :)
Ludzie też interesowały mnie te okna ze względu na niską cenę ale jak porozmawiałam jakie to perypetie mieli ludzie z tymi oknami to sobie dałam spokój .Serwis i montaż to lata świetlne do tyłu .A okna wystarczy poczytać na forach .
Zobacz ten tekst to ci sie odechce
http://www.polityka.pl/rynek/1510152,1,bankructwo-producenta-okien.read
Nie spodkałem się z takową sytuacją. Firma urzędowski poprawiła terminowość ad kilku lat. I nie ma tu mowy o żadnym bankructwie... skąd takie informacje firma rozwija się nawet za granicą.
pracowałęm w tej firmie pare ładnych lat jedyne problemy jakie były to z klientami pozdrawiam.
Jak zwykle problemem w Firmie Urzedowski jest Klient :( (zawsze upierdliwy bezczelny i chce biedną firme oszukać Zamknijcie ten kram a problemy się skończą z klientami
przedstawiciel firmy w więc koleś który pośredniczy w sprzedaży asortymentu Urzędowski jest winien a nie producent który wysyła swoich serwisantów, dziwna sprawa ja bym wysłał do urzędowskiego pismo o nie rzetelności pośrednika
Zapewniam Cię ,żę szkoda czasu na pisma bo i tak Ci nieodpiszą Zamówiłeś Zapłaciłeś Spadaj to Twój problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moje opinie odnośnie firmy Urzędowski są jak najgorsze serwis a raczej brak serwisu to skandal .Ludzie bardzo zarozumiali , a montaż to już ...
Szkoda gadki na temat tej firmy
http://www.stolarkavip.pl/aktualnosci-i-nowosci/inne-ciekawe/555-firma-urzedowski-do-likwidacji.html
Z jednym się zgodzę: serwis mógłby działać szybciej.
Lekceważenie - też mogli by sprawiać wrażenie, że bardziej im zalezy.
Ale na ok 20 marek które sprzedaję podobne zarzuty mogę wytoczyć w stosunku do większości.
Trzeba było poprawiac a nie gadac
http://www.otoziebice.pl/news.php?id=63708
do góry