Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daniela - ocena Z Biurem BRES współpracuję już 4 lata, jestem bardzo zadowolona ze...
~Daniela
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 14 stycznia 2025

Marcin J - ocena Firma Biuro Rachunkowe BRES to solidny partner w dziedzinie rachunkowości i...
~Marcin J
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 października 2023

Kamil J. - ocena Bardzo fajne biuro. Jestem zadowolony z obsługi. Przyszedłem od innego...
~Kamil J.
1

dodano: 10 marca 2024

Marek Bieszke - ocena Profesjonalne biuro rachunkowe. Przez kilkanaście lat współpracy nigdy nie...
~Marek Bieszke
1

dodano: 25 kwietnia 2024

Aga - ocena Profesjonalna obsługa. Komunikatywne i sympatyczne dziewczyny. Polecam
~Aga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 marca 2024

Klaudia - opinia wątek zamknięty Biuro odmówiło wydania dokumentacji ksiegowej. W księgach z ostatnich 3 lat...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 maja 2023

Jacek Serwi Samochodowy - ocena W końcu konkretne biuro. Księgowość jak powinna być już dawno. Tak powinny...
~Jacek Serwi Samochodowy
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 września 2023

POLECAM wątek zamknięty Współpracuje z tym biurem już od ponad 14 lat. Jestem bardzo zadowolony z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 stycznia 2017

Fachowo wątek zamknięty Nie mam nic do dodania oprócz zadowolenia. Polecam tą firmę.
~Cezary
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Podziękowanie. wątek zamknięty Dziękuję za bardzo dobre podejście do sprawy. Dzięki poprawieniu dokumentacji...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

Profesjonalnie. wątek zamknięty Dziękuje pani Ewie za doskonałą poradę , dzięki której dojrzałem błędy...
~Jacek A-Rental Gdańsk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Polecam Biuro Rachunkowe BRES, bo nie tylko rzetelnie i na czas prowadzą...
~Klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 grudnia 2015

Opinie wątek zamknięty Witam, serdecznie polecam biuro rachunkowe BRES Księgowość i Podatki....
~Inez
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 marca 2014

opinia wątek zamknięty Witam polecam Biuro Rachunkowe BRES. Rzetelne prowadzenie ksiąg rachunkowych,...
~Eliza
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry