Widok
BT Chylonia i objazd trasy.
Zakładam nowy temat, bo wątek objazdu jest w dwóch różnych tematach i ciężko się czyta;-)). No więc objazd trasy odbędzie się w niedzielę 10 kwietnia o godzinie 15:30, spotykamy się na skrzyżowaniu ulic Swarzewskiej i Morskiej. Przewodnikiem jest żYwY:-)).
PS. Pozdro dla kolegi, który dzisiaj, na krótkim odcinku "siadł mi na koło" a potem mnie wyprzedził;-)) na leśnej drodze w strone Demptowa (ubrany w żółtą koszulkę i czarne spodenki), zdawała mi się, że był to Kuba K.?
PS. Pozdro dla kolegi, który dzisiaj, na krótkim odcinku "siadł mi na koło" a potem mnie wyprzedził;-)) na leśnej drodze w strone Demptowa (ubrany w żółtą koszulkę i czarne spodenki), zdawała mi się, że był to Kuba K.?
Trasa jest taka, że w sumie od jej połowy można już odpoczywać, tylko najpierw trzeba pokonać pierwszą część;-)).
Nie moge sobie jednak darować, tak jak powiedział Wielki Zeb, że nie wziąłem aparatu... ale obiecuje się poprawić na wyścigu;-)).
Pozdro.
PS. Jak ktoś by był jeszcze jechał na objazd w piątek, to ja bardzo chętnie się podłącze.
Nie moge sobie jednak darować, tak jak powiedział Wielki Zeb, że nie wziąłem aparatu... ale obiecuje się poprawić na wyścigu;-)).
Pozdro.
PS. Jak ktoś by był jeszcze jechał na objazd w piątek, to ja bardzo chętnie się podłącze.
Krzyżak napisał(a):
> popieram pomysl
> TJ mozna zrobic na glownej jakas liste bikerow 3miasta...
pytanie, co miałaby na celu taka lista. Bo jeżeli kontakt emailowe to odradzam ze względu na spam, a jeżeli fotki - to ktoś z Portalu musiałby przy tym siedziec i poprawiac non stop zgłoszone, bo wiadomo jak jest. 3 osoby wyślą normalne a kolejna misia Colargola. Pomysle, ale nie wiem jak bedzie.
> popieram pomysl
> TJ mozna zrobic na glownej jakas liste bikerow 3miasta...
pytanie, co miałaby na celu taka lista. Bo jeżeli kontakt emailowe to odradzam ze względu na spam, a jeżeli fotki - to ktoś z Portalu musiałby przy tym siedziec i poprawiac non stop zgłoszone, bo wiadomo jak jest. 3 osoby wyślą normalne a kolejna misia Colargola. Pomysle, ale nie wiem jak bedzie.
;)
Ale to możnaby na początek na liście zamieścić tylko te osoby, które tutaj w miarę coś piszą i jest pewne, że żadnych jaj se robić nie będą. Wiadomo, że kogoś kto napisze jednego posta to by się pomineło. Bo według mnie to tutaj jest koło 20 osób, a może mniej, które jednak troszke się udzielają i nie sądze, że robiłyby se jaja. Oczywiście na liście byłyby tylko ksywy i foty, żadnych adresów mailowych itp. Przynajmniej ja tak to widzę.
Michu. napisał(a):
> Ale to możnaby na początek na liście zamieścić tylko te osoby,
> które tutaj w miarę coś piszą i jest pewne, że żadnych jaj se
> robić nie będą.
to już trochę lepiej to zrobić i tylko zarejestrowanych dodać. No i jakiego rozmiaru foto? Hm. musiałyby być miniaturki powiększalne. bo jak znam zycei to same miniaturki nie wystarczą (jeden da zdjęcie pyska, inny - siebie na rowerze, co bedzie niewyrazźne przy zmniejszeniu).
> Ale to możnaby na początek na liście zamieścić tylko te osoby,
> które tutaj w miarę coś piszą i jest pewne, że żadnych jaj se
> robić nie będą.
to już trochę lepiej to zrobić i tylko zarejestrowanych dodać. No i jakiego rozmiaru foto? Hm. musiałyby być miniaturki powiększalne. bo jak znam zycei to same miniaturki nie wystarczą (jeden da zdjęcie pyska, inny - siebie na rowerze, co bedzie niewyrazźne przy zmniejszeniu).
;)
Michu. napisał(a):
> TJ napisał(a):
> > No i jakiego rozmiaru foto?
>
> Sądze, że to już nie jest duży problem czy dać miniatury czy
> miniatury, które da się powiększyć.
dobra. pomyślim... najprościej będzie dodać opcję wstawiania fotki w Profilu, ale to już muszę przegadać z odpowiednimi osobami.
> TJ napisał(a):
> > No i jakiego rozmiaru foto?
>
> Sądze, że to już nie jest duży problem czy dać miniatury czy
> miniatury, które da się powiększyć.
dobra. pomyślim... najprościej będzie dodać opcję wstawiania fotki w Profilu, ale to już muszę przegadać z odpowiednimi osobami.
;)