Widok

BT Chylonia- wrażenia :)

Rowery Chylonia Temat dostępny też na forum:
WITAM! Ciekawe jakie sa wasze wrazenia po pierwszej eliminacji?? dla mnie byla to doslownie pierwsza eliminacja:D i na poczatku hard bylo, ten poczatkowy podjazd spowodował samozapłon moich nóg!! :) ale z biegiem czasu zlapalem rytm dobry i juz sie jechalo......szkoda ttylko ze niedaleko przed meta dubla mi strzelili i musialem zejsc z trasy :( ...ale 18te miejsce...no i na moim nienajlepszym sprzecie ;) ... jeszcze wszytskim tym "żółtym" pokaże:D... Orłowo Nadchodze!!!!! ps. Żyw czy to aby Ty nie byles w tym bialym trykocie na tej Birii srebrnej?? wlasnei nie bylem pewien...stałem na starcie chyab tuż przed Tobą:D no ale jeszcze bedzie okazja zeby Ci na zywo podzienksowac ;)
adios
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze szkoda, że kondycji nie da się wyrobić w parę dni;-)))
Również żałuję :-)

pozdrawiam
Żywy
Również żałuję :-)

pozdrawiam
Żywy
żYwY nie wiem jak Ty, ale ja to w wakacje odbije sobie każdy dzień, w którym nie mogłem iść na rower z powodu szkoły, więc jednym słowem przyjdzie mi chyba nocować na rowerze;-)). Kurcze znowu się żalę;-).
Żadne spanie, tylko rowerowanie;-)

No ja tak samo. Chociaż ja już od piątku, kiedy miałem zakończenie budy jestem prawie wolnym człowiekiem(gdyby nie te maturki). A po maturkach to się rzuce na rower jak spragniony na wodę;-)
Oj, Michu. po maturkach pojeździmy:-) Bedzie dobrze:-)

pozdrawiam
Żywy
TJ napisał(a):

> nie nazywaj tego podjazdu "czołganiem". Z chęcią pokibicujemy
> jak przyjedziesz i wczołgasz się na niego kilka razy z rzędu >
> 10 km/h ;D

Ja tam jak bym mial jechac ponizej 10km/h to wole sobie przebiec ;) moze to dlatego ze glownym sportem jaki uprawiam sa biegi :)
ale niech nikt nie ma mnie tu za jakiegos kozaka, ktory uwaza sie lepszy, zapewne wiekszosc z was by mnie objechala spokojnie... :P
Po prostu przedstawilem moje zdanie i tyle
A swoja droga to bardzo chetnie bym sie wybral na jakas ompreze z tej serii, tyle ze wlasnie biegam, no i w ten weekend bede mial 4 tydzien z rzedu start :/ ciezko pogodzic to wszystko, starty po pierwsze, ale i trening, szczegolnie jak trzeba wstawac o 6 do szkolki zasowac, a sie wraca po 16... niesposob jednego dnia i jezdzic i biegac :(
Chcialem zauwazyc ze pierwszy raz od paru lat nie ma rezacji z biketura na www.rowery.trojmiasto.pl. !!!!!!
TJ na pewno umiesci ja na stronie jesli ktos napisze cos fajnego.
a kto npisze jak nie ma juz Jaromira.... :((
Krzyżak napisał(a):

> a kto npisze jak nie ma juz Jaromira.... :((

a Jaromir, gdzie? Na maratonach?

A może Zeb napisze? On też potrafi fajną relację stuknąć.

pozdrawiam
Żywy
Jaro na obczyznie
dokąd pojechał? wiem że miał trudną sytuację i to był mus...
;)
Austria, nie znam szczegolow, bede sie z nim kontaktowac teraz.