Widok

BT - Witomino

Witomino Temat dostępny też na forum:
Wie ktoś coś może na temat trasy na tegorocznym Bike Tourze na Witominie ?? Chodzą głosy, że trasa ma być inna w stosuntku do tej z lat poprzednich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
taaaaa ? może w lesie dla odmiany ?
a teraz nie jest przypadkiem cisowa?
tak było na początku sezonu w kalendarzu gosiru, ale im przeszło
Nie, teraz w najbliższą sobotę czyli 10 września, jest BT Witomino. I właśnie dlatego się pytam, bo gdzies slyszlalem, ze ma byc inna trasa.
Najblizsze zawody BT będa na Witominie, a trasa zapewne pozostanie bez zmian. Było kilka pomyslow i projektów nowych tras. Ponoc GOSIR byl zainteresowany, ale znając zycie pojda na latwizne i bedzie tak jak zawsze, nawet kierunku przejazdu na petli nie zmienia.
Trasa tegorocznego BT jest znacznie ZMIENIONA. Na stronce GOSIR'u jest juz mapka tej trasy.
A na mojej stronce www.michu.xp.pl znajdziecie fotki z jej objazdu wraz z mapa tej trasy.
well done! :)
A moze jakis objazd w piatek ?
Fido napisał:

> A moze jakis objazd w piatek ?

A może jutro ?
ja bym sie pisała :)
W takim razie proponuję jutro 10:00 pod Witawą, ewentualnie może być inna godzina byle nie później jak o 16:00. Aha, mapki nie mam gdzie wydrukować a nie jestem pewien czy z pamięci uda mi się trasę objechać wiec było by miło gdyby się pojawił ktoś z mapką albo ktoś kto już trasę objeżdzał :-)
szkoda że jutro bo niektórzy ciężko pracują no ale trudno najwyżej powiecie jak sie jedzie , jestem ciekawa czy ta traska jest podobna do tej bike tour chylonia?
megi napisała:

> szkoda że jutro bo niektórzy ciężko pracują...

Spoko, ja mam teraz wolne wiec jestem elastyczny co do terminu i godziny.
Ja bym był za środą, bo mi jutro niezbyt pasuje. Może więc pojedziemy też w środę?
Michu. - fajnei by było jakbyś się wtedy pojawił bo znasz już dobrze trasę(btw: czy mi się wydaje że taka długa ta trasa jest, czy po prostu tak szczegółowo ją obfotografowałeś u siebie?)
Megi - raczej chyba podobna trasa do BT Chylonia to raczej nei będzie, bo tam jest jeden długi podjazd i potem równie długi zjazd, a z tego co pamiętam, w zeszłym roku na BT Witomino trasa była interwałowa(zjazd-podjazd-zjazd-podjazd... itd.) Ale generalnei zeszłoroczna trasa mi się podobała i była ciekawa, a co najważniejsze nie była tak monotonna jak zeszłoroczny BT Orłowo(czy tam BT Kolibki, bo już nei pamiętam jak to zwali).

pozdrawiam
Żywy
mnie pasuje jutro o 10 i najprawdopodobniej zjawie sie z kumplem:]
Żywy jak to monotonna trasa w kolibkach? :) ustalcie w takim razie jak gdzie i kiedy to moze tez sie podlacze
ja już znam te interwały tempem mogą zabrać na tamten świat:)))
to nie dla takich leszczy jak me
Krzyżak napisał(a):

> Żywy jak to monotonna trasa w kolibkach? :)

Mówiłem o zeszłorocznej, która rozgrywała się w okolichach stadniny w Kolibkach(wiesz przecież gdzie i ajk wyglądała, bo byłeś i startowałeś), a nei o tegorocznym BT Orłowo, który był ciekawy i napewno nie można powiedzieć że płaski albo zbyt łatwy technicznie.
pozdrawiam
Żywy
Będę czekał na chętnych jutro o 10:00 pod Witawą. W środę też możemy jechać.
do góry