Widok

BUrdel na Zapsie

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Jak pozbyć się burdelu na Zaspie przy ul Meissnera zamieszkały Panienki- dwie szantrapy, które co godzinę nawiedzają panowie. Nie mówiąc już o nocnych przechadzkach po klatce, wymiotach, sikaniu pod klatka i kulawe chodzenie itp.
Uprzedzam od dziś będziemy robić zdjęcia Panom odwiedzającym obie dziewczyny. Obiecuję, że wstawię je tu w galerii a żonki, narzeczone będą miały co obejrzeć.
Pozdrawiam tez Pana od czarnego Mercedesa Vito z łysinką na czubku głowy. Mogę podać nr rejestracyjny.
Dziewczyny zrobimy wszystko, żeby was stąd wykurzyć. Więc szukajcie lokalu zastępczego, a Pan z czerwonego Clio niech szuka swoim podopiecznym nowego lokalu.
Pozdrawiamy mieszkańcy klatki
PS. Dzielnicowy i policja są już powiadomieni.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 10
Tragedia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes jakąś starą wredną dewotą.zazdrościsz dziewczyną troche zarobić.daj im spokój.policja ma co robic.na każdym kroku bandyctwo i rozboje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W hamburgu w samym centrum burdele ludzie spacerują w tych chorym kraju nawet sex jest dziwny. Masz problem bo mąż cię nie chce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może te kobiety są zmuszane?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na to jest paragraf , musicie miec zgode na rozpowszechnianie wizerunku . Niby inteligencja ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie ma prawa publikowac kogos wizerunku bez jego zgody . Jest na to pargraf . Myslcie co piszecie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
zabawne :) A wiesz ze na takie cos pozwolenie trzeba miec ? Ty jak i reszta sasiadow dostanie wezwania z powództwa cywilnego i koszty sprawy zaplacicie. Bardzo madre z waszej strony :) Nie wasz teren wiec nie mozecie nic tam wieszac. Do spoldzielni z tym. Dorosle osoby a zachowuja sie jak dzieci. Oburzone malzonki i panienki ktorym nie chce sie dbac o siebie ani troche i pretensje maja bo maz do tej ktora dba o siebie leci. Dziecinne !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
A może tam odbywa się po prostu Rehabilitacja urologiczna? :) Po co "Landrynki" wcinać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma porządnych studentek - tylko faceci są porządki d*po...Dajki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
az tak poswięcac się chyba nikt nie będzie...heheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moglibyście zamieścić w radiu info, że sobie poradziliście ze studentkami, że były w takim i takim bloku, bo w tej chwili każda młoda studentka nie ma życia na osiedlu! Dziś koleżanka wyrzucała śmieci i jakaś starsza pani rzekła, że aaa to studentki te ku*wy. Co to ma być? Za takie słowa kierowane w naszym kierunku bez podstaw można trafić do sądu! Pomyślcie jak czują się nasi rodzice czytając takie rzeczy? Mieszkam z koleżankami, każda ma stałego partnera, każda porządna, więc nie życzymy sobie takich.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
Zapewne zaraz pojawią się gdzieś na sąsiedniej ulicy i będą niszczyły życie innym ludziom. Jak Państwo nie zrobi w końcu z tym porządku tak to będzie nadal wyglądało - myślę oczywiście o zalegalizowaniu prostytucji.
==
A co ma wynajmowanie lokalu w budynku mieszkalnym do legalizacji prostytucji? Podejrzewam, że wtedy to nawet byłoby gorzej :D
Właściciel "biznesu" chciał po prostu "zminimalizować koszty" i zamiast wynająć/kupić dom gdzieś na uboczu to wynajął mieszkanie.
Bo taniej.
I tu tkwi przyczyna.
Są burdele prowadzone od początku "z głową", czyli odpowiednio umiejscowione w domach/willach na dużych działkach z dala od sąsiadów, z murem i żywopłotem.
Nic nie zobaczysz czy usłyszysz co się tam dzieje... klient wjeżdża, brama się zamyka i tyle go widzieli;)
I nikt się nie czepia bo nikomu to nie wadzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
gwna nie czytam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie wolno publikować ani danych klientów, zdjęć, ani nr rej.
Ale wydaje mi się że można pstrynąć fotke autka klienta bez widocznych tablic i zamieścić na fb - a nóż zdradzana żonka rozpozna auto nawet bez blach.

Mam nadzieję, że ta wiedza już nie jest Wam potrzebna - czytam, że panienki się wyniosły. Gratuluję działania!
Zapewne zaraz pojawią się gdzieś na sąsiedniej ulicy i będą niszczyły życie innym ludziom. Jak Państwo nie zrobi w końcu z tym porządku tak to będzie nadal wyglądało - myślę oczywiście o zalegalizowaniu prostytucji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzień dobry,

O Państwa problemie napisałam w Gazecie Wyborczej Trójmiasto (artykuł jest też dostępny w internecie na http://www.trojmiasto.gazeta.pl Wiem, że policja miała rozmawiać z właścicielką mieszkania, ale teraz czytam, że 'pracujące dziewczyny' się wyprowadziły. To prawda? Czy ktoś z mieszkańców z nimi rozmawiał? A co ze zdjęciami, które sąsiedzi robili klientom?
Proszę o kontakt bo sprawa spotkała się z b.dużym zainteresowaniem.
aleksandra.kozlowska@gdansk.agora.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
To pięknie :) ale pewnie wybrali inny blok i teraz inne osoby będą się borykać z tym problemem...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Co najśmieszniejsze jak jedna ma klientów inne siedzą na balkonie".

a to jest w kawalerce z aneksem kuchennym? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra wiadomość wczoraj się już wyprowadziły mamy już spokój.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak klatka? Jaki numer moeszkania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A czy można publikować nr rejestracyjne samochodów Aniu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zaspa

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

wypadek kota (6 odpowiedzi)

proszę pomóżcie.prawdopodobnie moja ukochana kicia wpadła pod samochód w środę 16tego okolice...

do góry