Widok
BUrdel na Zapsie
Jak pozbyć się burdelu na Zaspie przy ul Meissnera zamieszkały Panienki- dwie szantrapy, które co godzinę nawiedzają panowie. Nie mówiąc już o nocnych przechadzkach po klatce, wymiotach, sikaniu pod klatka i kulawe chodzenie itp.
Uprzedzam od dziś będziemy robić zdjęcia Panom odwiedzającym obie dziewczyny. Obiecuję, że wstawię je tu w galerii a żonki, narzeczone będą miały co obejrzeć.
Pozdrawiam tez Pana od czarnego Mercedesa Vito z łysinką na czubku głowy. Mogę podać nr rejestracyjny.
Dziewczyny zrobimy wszystko, żeby was stąd wykurzyć. Więc szukajcie lokalu zastępczego, a Pan z czerwonego Clio niech szuka swoim podopiecznym nowego lokalu.
Pozdrawiamy mieszkańcy klatki
PS. Dzielnicowy i policja są już powiadomieni.
Uprzedzam od dziś będziemy robić zdjęcia Panom odwiedzającym obie dziewczyny. Obiecuję, że wstawię je tu w galerii a żonki, narzeczone będą miały co obejrzeć.
Pozdrawiam tez Pana od czarnego Mercedesa Vito z łysinką na czubku głowy. Mogę podać nr rejestracyjny.
Dziewczyny zrobimy wszystko, żeby was stąd wykurzyć. Więc szukajcie lokalu zastępczego, a Pan z czerwonego Clio niech szuka swoim podopiecznym nowego lokalu.
Pozdrawiamy mieszkańcy klatki
PS. Dzielnicowy i policja są już powiadomieni.
Spróbujcie z tą Skarbówką, mój znajomy już ma takie powiedzenie: "Gdzie diabeł nie może, tam inspektora skarbowego pośle" :D
Jest jeszcze, nomen omen, PIPa i wiele innych upierdliwych instytucji państwowych.
Skierujcie atak na tego właściciela sexbiznesu, niech "biznesmen" weźmie się do uczciwej pracy, a nie stręczy i bogaci się na cudzej d...
Na własnej mu szkoda?
Matko co się z tymi mężczyznami porobiło....
Jest jeszcze, nomen omen, PIPa i wiele innych upierdliwych instytucji państwowych.
Skierujcie atak na tego właściciela sexbiznesu, niech "biznesmen" weźmie się do uczciwej pracy, a nie stręczy i bogaci się na cudzej d...
Na własnej mu szkoda?
Matko co się z tymi mężczyznami porobiło....
"Matko co się z tymi mężczyznami porobiło...."
Na jakiej podstawie zakładasz że właściciel tego interesu to mężczyzna?
Jesteś pewna że kobiety są tylko ofiarami a same nie zajmują się prowadzeniem tego typu działalności?
Na jakiej podstawie zakładasz że właściciel tego interesu to mężczyzna?
Jesteś pewna że kobiety są tylko ofiarami a same nie zajmują się prowadzeniem tego typu działalności?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Dziś zrobiliśmy zdjęcia z sąsiadami kilku klientom.
Zgłoszeni są na Policji. Pan od Vito się nie nauczył i jego fotka już jest na komisariacie, jak łamie prawo niszcząc mienie.
Prosimy kolejnych klientów o uśmiech.
PS. parkowanie koło przedszkola, czy z boku bloku nic nie da.
Chyba się z sąsiadami złożymy na kamerkę.
Zgłoszeni są na Policji. Pan od Vito się nie nauczył i jego fotka już jest na komisariacie, jak łamie prawo niszcząc mienie.
Prosimy kolejnych klientów o uśmiech.
PS. parkowanie koło przedszkola, czy z boku bloku nic nie da.
Chyba się z sąsiadami złożymy na kamerkę.
.....a jak kopią leżącego to zero reakcji ....cały obraz Polski. Rozumiem że to wkurza Was mieszkańców ale robicie z tego sensancję co niemiara.Wystarczy powiadomić dzielnicowego(zgłoszenie musi przyjąć),dziwi mnie też że dokładnie nie napiszecie na forum adresu tego lokalu żeby ich napiętnować stosujecie półśrodki ,zamiast szkodzić tym kur...om to trzaskacie fotki domniemanym klientom(żal).Auto alfowi sklepcie i git.
sorki powiadomiony już dzielnicowy nie doczytałem,policja podejrzewam jednak nie zareaguje jeżeli nie ma znamion stręczycielstwa lub nierządu(art. 204 § 1, a także § 3 i 4).Proponuje zdjęca panienkom zrobić powywieszać na klatce osiedlu z odpowiednim dopiskiem,lub auto tego niby ich opiekuna odpowiednio "zakonserwować"
Musicie utrudniać im działalność - odstraszać klientów tzn. zwracać im uwagę, wyśmiewać, robić zdjęcia i przekazywać policji lub zainteresowanym małżonkom (nie wolno wam publikować zdjęć, takie mamy chore prawo), nagłośnić sprawę w internecie i prasie,zadbać o naloty policji, jak jest powód do wezwania.
Klient zrezygnuje z wizyty w niedyskretnym burdelu!
Klient zrezygnuje z wizyty w niedyskretnym burdelu!