Widok

Babe2Babe Connection Presents: Electronique Nights with Misty Riva

wstęp: wolny/selekcjaMisty Riva (Babe2Babe Connection) pochodzi z Sopotu, gdzie 8 lat temu po raz pierwszy dla zabawy stanęła za deckami w nieistniejącym już klubie Mega Quest. Dla zabawy, bo do grania wróciła dopiero po 5 latach.Zaczęła występować w sopockim Enzymie, w którym przez dwa lata była rezydentem. Jak dotychczas, udało jej się zaprezentować swoje sety we wszystkich liczących się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm

co macie na mysli piszac "muzyka klubowa"???i kto to jest dj tonka??:)okok ja sie nie znam,ja slucham dnb:)

hmmm

co macie na mysli piszac "muzyka klubowa"???i kto to jest dj tonka??:)okok ja sie nie znam,ja slucham dnb:)

???

Muzyka klubowa najwyzszej jakosci to jakie gatunki dokladnie? i od kiedy to dj tonka jest swiatowej klasy djem?

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal I Love Italia: Al Bano oraz Ricchi e Poveri (3 odpowiedzi)

Al Bano i Ricchi e Poveri po raz pierwszy razem na jednej scenie w Polsce! Już 18 lipca w Operze...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

do góry