Widok

Babskie ploty, czemu nie :)

Witam wszystkie Panie :) Mam 35 lat i jestem od niedawna tzw. singielką. Jestem kobietą niezależną, otwartą,z poczuciem humoru, miłą z lekkim pazurkiem ;) Lubię przebywać wśród ludzi i z ochotą pozostawiłabym codzienność aby spotkać się w miłym towarzystwie aby: porozmawiać, pośmiać się, pobawić lub zjeść coś pysznego na mieście :) Większość znajomych ma już swoje rodziny, dzieci. I mimo, że są cudowi, fajnie byłoby się spotkać z osobami w podobnej sytuacji czyli bez zobowiązań, które chcą czerpać radość z życia. Kobietki, jeżeli nie macie ochoty na randki w ciemno, a może macie ochotę w babskim gronie spotkać się w letni sobotni wieczór, założyć szpilki i letnią sukienką i po prostu spotkać aby zjeść coś dobrego i zobaczyć co przyniesie wieczór i poplotkować zapraszam do kontaktu :) Alice. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miłego dnia....jakiż ty jesteś zakompleksiony...aż mi ciebie żal wyleniały kogucie :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panowie, wydaje mi się, że błędnie odebraliście intencje Alicji... Co do starych znajomych, nigdzie nie pisze, że nie ma z nimi kontaktu. Naturalnym dla mnie jest, że jeżeli znajomi mają rodziny, dzieci, a Alicja jest sama, to trochę różne mają podejście do życia. Tez mam znajomych - takich singli i mimo całej mojej sympatii do nich, nie mogę z nimi co tydzień chodzić na imprezy, wychodzić do knajp. A oni mogą, niech korzystają. I takich znajomych szuka Alicja.
I chyba tylko przez Wasze "męskie ego" uważacie, że kobieta szuka nowych znajomych, bo rozstała się z facetem :P
Alicjo powodzenia i nie słuchaj tych marud ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
@miłego dnia;

Może masz rację a może NIE. Jakie to ma znaczenie? Imię Alicja zawsze podobało mi się;-))) tak jak zresztą inne.

Życzmy ludziom dobrze. Niech będą szczęśliwi a my nie starajmy się innym przeszkadzać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie Sadyl, to przede wszystkim przedsiębiorca, biznesmen! Prowadzący Multi Agencję a nie jakąś tam ubezpieczalnię a jeśli już to prowadzący Agencję Ubezpieczeniową.

Branża ubezpieczeniowa i bankowa są jedne z najbogatszych branż w Polsce. Poza tym osoby pracujące w takich branżach są zazwyczaj postrzegane jako osoby o dużym stopniu zaufania społecznego oraz zazwyczaj podlegają weryfikacji przez Towarzystwa Ubezpieczeniowe, które reprezentuje.

Nie znam Sadyla! Kocham Kobiety;-)))))))))

P.S.
Niczego nie chcę ubezpieczać;-)))))))))) i nie potrzebuję doradcy Sam sobie z tym radzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
życie to przygoda jasne sa tak bliscy jak Alicja ma przy sobie faceta, ten stan bliskości zmienia sie w momencie jak Alicje facet pusci wolno .
Sadyl większego przygłupa od ciebie na tym forum to już nie ma.

Sadyl widze ze wciąż przywołujesz mój jednorazowy nick Brajanwek , mam wrazenie ze ty to jestes homos , jestem tego pewny ze jestej homos.
Sadyl niestety ale nie uszczesliwie cie , handlarz ubezpieczeń nie jest w moim typie :)
THX Sadyl:) no to wszystko tłumaczy ;)
Posiedzisz troszkę na Forum to będziesz wiedziała, who is who ;)

"miłego dnia" to Brajanek. Taki wioskowy, tzn.. forumowy nieco przygłup ;)
Traktuj jak powietrze w tramwaju ze Stogów, po południu, bez klimy z zamkniętymi oknami ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Swoją drogą forum jest wystarczająco anonimowe, dlaczego ludzie nie wpisują jakichś normalnych ników, czy sowich imion :) które wskazują z kim się pisze. Rodzaj nijaki rządzi! ;)
Moja Droga, nic w tym wątku takiego nie było. No chyba, że wzięłaś do siebie teksty autorstwa "miłego dnia". Szczerze kolega ma problem sam ze sobą, bo hejtuje połowę postów i wszędzie się udziela. Jak ma tyle do powiedzenia to radzę politykę, tam wszystkie głupoty znajdą swoich adoratorów. Jedna osoba trafnie spostrzegła, że szukanie nowej znajomości to nie negowanie starych znajomych. Ja na swoich mogę zawsze liczyć. Tylko każdy ma w swoim życiu inne priorytety, rodzina, dzieci - i ja to szanuję. Przykro, że nie masz przyjaciół którzy Ci pomogą w złym nastroju.. każdy chce się wygadać tak po prostu :)
No właśnie to mi w tym wątku nie pasuje. Jak napisałam w innym, nowym wątku, ja się pośród moich znajomych czuję samotna. Kiedyś były "przyjaźnie". Teraz jak mam zły humor, myślę sobie, że już nie mam żadnego przyjaciela. Smuci mnie też to, że ludzie przychodzą i odchodzą.
no wlasnie sie zapytałem Ciebie , inne stare kwaki sie tu na razie nie udziela .

>Piejo kury, piejo!
Ni mają koguta;
Piejo kury, piejo!
Ni mają koguta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie za ma co Alice ;-)...miłego :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki inka inka za wsparcie :). Miłego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapytaj się starych kwok wyleniały kogucie :-D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tjaaaa:D powiedział co wiedział. :)
Alicjo ja wiem co mowie ....pozyjesz- zobaczysz.
~inka-inka,, a jak to jest ze starymi kwokami??? może opowiesz na swoim przykładzie .
Miło, że w końcu ktoś prawidłowo odebrał post. Miłego dnia.
Pieją koguciki ino fałszywie ;-)...nie przejmuj się dziewczyno i rób swoje, ciesz się życiem, śpiewaj , tańcz i upij się czasem :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry