Widok

Babskie ploty, czemu nie :)

Witam wszystkie Panie :) Mam 35 lat i jestem od niedawna tzw. singielką. Jestem kobietą niezależną, otwartą,z poczuciem humoru, miłą z lekkim pazurkiem ;) Lubię przebywać wśród ludzi i z ochotą pozostawiłabym codzienność aby spotkać się w miłym towarzystwie aby: porozmawiać, pośmiać się, pobawić lub zjeść coś pysznego na mieście :) Większość znajomych ma już swoje rodziny, dzieci. I mimo, że są cudowi, fajnie byłoby się spotkać z osobami w podobnej sytuacji czyli bez zobowiązań, które chcą czerpać radość z życia. Kobietki, jeżeli nie macie ochoty na randki w ciemno, a może macie ochotę w babskim gronie spotkać się w letni sobotni wieczór, założyć szpilki i letnią sukienką i po prostu spotkać aby zjeść coś dobrego i zobaczyć co przyniesie wieczór i poplotkować zapraszam do kontaktu :) Alice. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Alice;

Cyt. "Większość znajomych ma już swoje rodziny, dzieci. I mimo, że są cudowi, fajnie byłoby się spotkać z osobami w podobnej sytuacji czyli bez zobowiązań, które chcą czerpać radość z życia."

Jesteś otwartą osobą. Zdaję sobie sprawę, że gdy się ma znajomych/przyjaciół, którzy są w stałych związkach a na dodatek tworzą rodzinę w której są dzieci to coraz trudniej im i tobie jest się umówić na spotkanie, imprezę, coś szalonego, gdzie ramy czasowe w małym stopniu ogrywają pierwszoplanową rolę.

Nie podlega dyskusji jednak to, że nadal dla Ciebie są bliskimi osobami. Doskonale rozumiem Cię, że chcesz spotykać się z innymi osobami.

Myślę, że tutaj na forum z niejedną Kobietką się umówisz;-) Miłego dnia Ci życzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie napisałeś jakie znasz stereotypy, i to jest przykre że widzisz tylko jedna strone.... nie zakładasz innej możliwosci. Ale mylic kazdy sie moze. Swoja droga post jest do kobiet a jak koguciki najwiecej pieja faceci... miłego dnia! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mnie Cie Alicjo oceniac, ja tylko napisałem........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Grubo sie mylisz. Ale po co tu dyskutowac o stereotypac. Forum to nie jest odopwiednie miejsce na nieufolna psychoanalize. Hejtowanie dzis na topie co chłopaki?
Droga Alicjo...musze tym razem przyznać racje Sadylowi. Piszesz ze masz takich wspanialych "przyjaciol"... tu sa twoje słowa z pierwszego postu, ">Większość znajomych ma już swoje rodziny, dzieci. I mimo, że są cudowi, fajnie byłoby się spotkać z osobami w podobnej sytuacji czyli bez zobowiązań< co to za przyjaciele z którymi nie chcesz sie spotkać w Twojej niedoli ??? Dziwni Ci twoi przyjaciele , jak tobie dzieje sie krzywda to oni nagle nie sprawdzają sie i szukasz nowych przyjaciol przy tym zalac sie publicznie jak ci to jest zle. Podejzewam ze Ty Alicjo częściej zmieniasz facetow niż ja rękawiczki na rower i tu może jest przyczyna tego ze, twoi przyjaciele już nie wyrabiają tych ciągłych wzlotow i upadkow jakie im fundujesz.
Nowe koleżanki nie rozwiaza problemow......Sadyl sie o tym dosadnie wypowiedział.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
~sayl to nie ten etap w życiu aby płakać nad rozlanym mlekiem. Śmieszne są takie porównania. Po prostu, może mam ochotę poznać nowe osoby, i może są podobnie jak ja Kobiety, które nie płaczą nad swoim życiem ale idą do przodu. Trudne do zrozumienia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Bo jak próbują w trakcie to im się wypomina że są żonaci ? :P"

Teraz już wiemy co - poza wrodzoną nieśmiałością - jest powodem tego że Woder nie był na żadnym ognisku. ;-)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Się wypomina tylko wtedy, kiedy ktoś sex pozamałżeński myli z czerpaniem z życia :-D
Bo jak próbują w trakcie to im się wypomina że są żonaci ? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego ludzie chcą czerpać radość z życia dopiero po rozpadzie związku, a nie w jego trakcie? Bycie w parze to więzienie? czy jak?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
> chcą czerpać radość z życia

A Ty chcesz?
Czy po postu odreagowujesz świeżo zakończony związek?

Kawa i rozmowy o butach... jako plaster ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
ale technika szybko gna do przodu więc w każdej chwili może to zacząć być możliwe... :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
technicznie nie jest to możliwe :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto ustalić z góry kto stawia żeby ta znajomość nie zakończyła się szybciej niż zaczęła ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry