Widok

Babygirl

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Babygirl.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie warto

Naprawdę szkoda kasy, ja uwżam, że ten film to kicz i radze przeczytac parę recenzji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nicole,ubierz się ..

Pani Kidman naprawdę nie jest już w wieku w którym należy się rozbierać na ekranie. Film z thrillerem nie ma nic wspólnego ..Ot historyjka o pani prezes która niespełniona seksualnie w małżeństwie ..szuka uciech poza domem ..ani to głębokie,ani szokujące ..momentami żenujące .Nie mniej jednak talentu aktorskiego Kidman odmówić nie można ,aktorką jest świetną. Duży plus też dla partnerującego Kidman Harrisa Dickinssona- super przystojny i całkiem nieźle gra,na pewno warto śledzić filmy z jego udziałem .Banderas w tym filmie niewidoczny .Dobre 5-6/10.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dobry. Polecam

Wbrew pozorom i opiniom wielu osób, to nie jest film o romansie, a nawet nie o spełnianiu fantazji erotycznych. Jeśli ktoś szuka pseudo-erotyka typu 50 twarzy Greya, będzie zawiedziony, jeśli ktoś lubi głębsze, psychologiczne i historie z podswojnym dnem, istnieje szansa, że film się spodoba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie dla każdego

Dla mnie to film psychologiczny, nie erotyczny. Wydaje mi się, że dla dojrzałych, doświadczonych osób. Nie wiem, jak odbiora go młodzi ludzie i świeże związki jestem ciekawW kinie reakcje ludzi mnie zaskoczyły ( śmiechy itp.) co świadczy o tym, jak jestesmy baaardzo różni. Film godny zobaczenia, ciekawy, intrygujący.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry