Widok

Badania na pasożyty w kale

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Pomóżcie! Szukam Laboratorium do badań kału na pasożyty, najchętniej w Gdyni. Interesuje mnie także cena - prywatnie.

Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bruss a o cenę to zadzwoń i zapytaj.
w sanepidzie, kał na posiew, podobno najlepiej tam robić
W medycynie tropikalnej w gdyni-trzeba zanieść przez 3 dni z rzedu i cena jednego badania ok 50 zł
najlepsze laboratorium to Felix w Warszawie, jeśli juz chcesz robić badania prywatnie to radzę wysłać tam - można kurierem:)
ja tez potwierdzam - madycyna tropikalna.
jeestem biegła w temacie hehe Medycyna tropikalna w moim odczuciu bardzo dobra. Jest jeszcze felix--- szczerze niczym nie rozniacy sie od wymienionego lab wyzej:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Ja robiłam badanie mojej Amelce w laboratorium analitycznym PROCNER w Gdynii na ul. Władysława IV 28, tel 586613889. Koszt jak dobrze pamiętam 35zł. Kał oddawałam jeden raz i wyszły jaja glisty ludzkiej, teraz muszę badanie powtarzać co 3m-ce.
pozdrawiam
Madzia i jak badania??>
DIAGNOSTYKA - ul.Wendy 7/9 Gdynia właśnie robiłam u nich antygen w kierunku lamdi - badania na pasożyty też napewno robią. A ceny w porównaniu z innymi najtańsze. Dzwoniłam w różne miajsca i u nich 20zl. a w innych 32 -40zł. Polecam wyniki mozna na maila dostać.
tel.58 6208401
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj "badanie z kropli krwi"-poczytaj o tym
do góry