Widok

Badania wydolnościowe

Szukam kontaktu i jeżeli możecie polecić coś sprawdzonego będę bardzo wdzięczny. Nie musi to być koniecznie AWF.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na wybrzeżu nie ma nic profesjonalnego. Najbliżej Instytut Sportu w Warszawie. Niebawem (za ok. 2 miesiące) w Trójmieście ma powstać centrum diagnostyki, gdzie takie profesjonalne badania będzie można sobie zrobić. Ponoć ma tam być topowy sprzęt, a badania prowadzić ma fizjolog pracujący przy kadrze olimpijskiej - słyszałem, że jest bardzo dobry.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
...ma powstać ale jeszcze to centrum nie powstało.., fizjolog pracujący przy kadrze jest dobry, ale może dla zwierząt futerkowych, nie wyobrażam sobie żeby gość miał czas na robienie badań ziomkom z "ulicy" .
ON - jeżeli chcesz info o badaniach to zapodaj tu swojego maila albo telefon dam ci jak to załatwić.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Coś więcej o tym centrum? Skąd takie info? Jakieś źródło można?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kto ma ochotę na badania, zapraszam. Jest kilka wolnych miejsc. Szczegóły mailowo. Badania planujemy na koniec lutego początek marca.
naczos@o2.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Słuchajcie są 2-3 miejsca na badania wydolnościowe w Gdańsku na AWFiS jeżeli jesteście chętni dajcie znać mailowo Naczos@o2.pl termin sobota 3 marca koszt 200zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdź maila ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry