Widok

Bailine naprawdę działa!!!

O metodzie odchudzania z Bailine dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która jest stałą klientką salonu od ponad roku. Podchodziłam sceptycznie do całej sprawy, zwłaszcza, że koszty zabiegów nie są małe. Już po 2 zabiegach widziałam efekty! Skóra staję się jędrna, dobrze ukrwiona. Po 2 miesiącach (zabiegi 2 razy w tygodniu) osiągnęłam wynik -3 kg i -30 cm z całego ciała! Nie pamiętam kiedy miałam taką (!) talię jeszcze zanim pojawiły się "boczki" i "fałdki" na brzuchu. Co prawda dieta jest tutaj bardzo istotna, ale na szczęście nie jest wyniszczająca tylko po prostu zdrowa. Gorąco zachęcam i polecam skorzystać z metody Bailine. Równie serdecznie dziękuję paniom z gdyńskiego salonu za miłą i fachową obsługę a twórcom Bailine za to, że nie wstydzę się swojego ciała. Mimo skłonności do tycia i niedoczynności tarczycy metoda na mnie podziałała! Wreszcie jestem szczęśliwa i zmobilizowana do tego, żeby zdrowo się odżywiać.
Moja ocena
Studio Urody kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 5

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nic nie schudłam, szkoda kasy.
A ja chodzę 7 miesiąc i nie wykupie więcej zabiegów. Mam jeszcze miesiąc chodzenia, może ale to może lekko ujędrniła się skóra ale schudnąć nie schudłam. Sylwetka może odrobinkę po 70 zabiegach się poprawiła ale bez rewelacji. Myślę, że chudnie się poprzez sport i dietę a bailine może wzmocnić mięśnie. Polecam dla osób, które nie mogą ćwiczyć dla tych co myślą, że od tego schudną nie polecam. Ja już wydałam 4.000 zł i na tym koniec....
A tak przy okazji to nie wierze, że po 2 zabiegach cokolwiek widać, może po 40 i to może pewnie zależy do skóry.... proszę się nie nabierać bo to piszą osoby co takie salony prowadzą. Nikt nie mówi, że będziesz musiał chodzić i chodzić i końca nie będzie jak się człowiek zapisuje. Chodzą ze mną różne osoby i chodzą i chodzą naiwnie jak ja. Owszem powtórze jeszcze raz na pewno wzmacniają się mięśnie. Jeśli ktoś ma ruchomy kręgosłup to mu na 100% pomoże je wzmocnić...ale nie odchudza. Niby Bailine zapewnia zwrot pieniędzy jeśli zabiegi nie działają ale trzeba by ich do sądu podać. Mało prawdopodobne, że ktoś to zrobi. I tak opowiada się dziwne historie. Jeśli ktoś chodzi na bailine i pilnuje diety ścisłej to tak schudnie ale od diety....więc lepiej stosować dietę i chodzić na basen, więcej zostanie w kieszeni...
do góry