Widok

Bajkowa Sanah: Dansing

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Liryczna odsłona twórczości sanah przypadła do gustu jej fanom tak bardzo, że nadchodząca trasa Poezyje i nie tylko wyprzedała się w mgnieniu oka! Artystka przygotowała jednak również coś dla osób, które, na koncertach, od wygodnych foteli i wieczorowych strojów, wolą taneczne szaleństwo w rytm energetycznych przebojów, czyli trasęBAJKOWA sanah: Dansing!Otwarcie bram EE/ Premium: 18:00Otwarcie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]BAJKOWA sanah: Dansing! - roztańcz Gdańsk z Sanah! 20 marca 2024 roku ERGO ARENA w Gdańsku stanie się areną tanecznego szaleństwa podczas koncertu Sanah w ramach trasy BAJKOWA Sanah: Dansing![/lead]Przygotuj się na:Energetyczne show wypełnione największymi przebojami Sanah w tanecznych aranżacjach.Wspólną zabawę w bajkowej atmosferze stworzonej przez artystkę.Niezapomniane przeżycie dla ...
więcej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

haha znowu w komentarzach

wylew frustratów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

To nie hejt.

Paniusia jest zmanierowana, co słychać. A to, że ma wyznawców to normalna sprawa. Są przytupy są zainteresowani.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będzie smęcić w rytm spożywanych żabkowych sałatek

Kto się daje na to naprać - jedynie bezkrytyczna gimbaza dla której ważne aby wyło, jęczało i jeszcze 5 stów od łebka za bilet żądało
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polska drukuje złotówki więc jesteśmy coraz bogatsi, co za problem 500pln za bilet ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po co ta fala hejtu ? Ludzie, uspokójcie się.

Czytam sobie te wpisy pod artykułem i jestem zszokowany skalą nienawiści i hejtu zawartego w tych wypowiedziach. Jeżeli nie podoba ci się twórczość Sanah, to nie słuchaj jej piosenek i będziesz miał spokój. Nie musisz od razu wyzywać piosenkarki od najgorszych. Czasem myślę sobie, że internet powstał po to, aby ludzie mieli gdzie pokazywać całe zło , które w nich siedzi. Ten hejt i agresja są po prostu obrzydliwe.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

ZNOWU....

.... paraliż miasta, nie będe mógł dojechać do domu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Od 139zł?

Nigdy tego nie zrozumiem... Jak chcę posłuchac muzyki to wolę płytę. A jak mam płacić 139zł żeby zobaczyć panią z 300m odległości, albo przepchać się między małolatami po autograf jak się uda... No to nie dla mnie.
Za 20zł bym kupił dla całej rodziny, ale za tę cenę... Nigdy w życiu. Na Jacksona może bym tyle wydał, ale nie na "to"...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj tam, zaraz gwiazd!

To bardziej iskierka z parowozu!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale chyba cudzych

Bo swoje chyba chronisz przed bazgraniem życia kiczem!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytam, ale...

Z niesmakiem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak zgłodnieję na koncercie,

dostanę jej zestaw autorski do wszamania?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie prawda

bardzo ładnie śpiewa. Poza tym jest cudowna, jak kiedyś Stach ją rzuci to się sam z nią ożenię :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie pójdę!

Nawet gdyby strzelali do mnie cienkim śrutem!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ciekawe kto to...

Kompletne bezglosie, promowane przez TVN i RMF ,pewnie nie bezinteresownie. Układy ma, bo żaden z , nazwijmy ich, promotorów, nawet nie pokusi się o to, żeby poinformować o poprzednich wykonawcach "przebojów, " tej Pani. Ogólnie, żenada, chała i kicz, na poziomie rozrywki z ostatnich lat! Tylko wznowienia i powtórki. Ewentualnie nowe wersje (Znachor). Inna sprawa, że wychodzące z fabryk aktorskich osoby,( z pokwitowaniem o opłaceniu czesnego), muszą z czegoś żyć...Słabe to. Jak piosenkarka S.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

a mogli żądać 799 złotych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zobacz na Stinga po ile zostały - 999zł :)

przy inflacji 100% w ostatnich latach, to i tak jest jeszcze tanio.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

[lead]BAJKOWA sanah: Dansing! - roztańcz Gdańsk z Sanah! 20 marca 2024 roku ERGO ARENA w Gdańsku stanie się areną tanecznego szaleństwa podczas koncertu Sanah w ramach trasy BAJKOWA Sanah: Dansing![/lead]Przygotuj się na:Energetyczne show wypełnione największymi przebojami Sanah w tanecznych aranżacjach.Wspólną zabawę w bajkowej atmosferze stworzonej przez artystkę.Niezapomniane przeżycie dla ...
więcej
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry