Widok

Bal Sylwestrowy w Bolszewie

Bal Sylwestrowy w Bolszewie Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Bal Sylwestrowy w Bolszewie, 31 grudnia 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm

Cytat "Dla wymagających luxusu, wykwintnego menu i wyjątkowej oprawy..."
Zero ogranizacji ! Tłum gości stoi pod salą i czeka na przydzielenie miejsc jedna osoba wyszukuje z kartki gdzie gościi posadzić a 6 os. stoi i sie gapi, bo zaproszenia to nie ich rola. Impreza miała godzinne opóznienie - bez słowa wyjaśnienia i bez słowa przepraszamy.
Zrobili na ilość a nie na jakość ! Było ciasno - malo miejsca przystole. Rozplanowanie miejsc tragiczne - nie przemyślane ! 3 duuze stoły na ok 200 osób. Pary nie siedziały obok siebie.
Jedzenie dało się zjęśc ale jako hotel *** wogóle sie nie popisali ! Litro napoju - bo nie były to nawet soki 100% -kosztowało 20 zl!! PARANOJA!!!! A swoich nie można było wnosić !!
Ale za to orkiestra i goście były ok!
Ogólnie Średnio!!!!!!!!!!

nie tak do końca !?

organicacja bardzo słaba jak na ten hotel zawiodłam sie, bo bywałam tam na obiadach i różnych imprezach było super , orkiestra to fakt grajkowie z wesela brakowało tylko pary młodej, a co do jedzenia to smaczne jak dla mnie było ale mało jagby gineło- poniewż stoły były złączone jak w barze mklecznym, słabe menu obiadowe spodziewałam sie lepszej potrawy szału nie było, a co do pokoju to mój był super był nawet super zapach ! ocena dostateczna z plusem NA przyszłość mniej osób i lepsza organizacja !!!! ceny wiadomo (alkochol) z czegoś muszą zarobić na praco.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"poniewż stoły były złączone jak w barze mklecznym"
No zdradź mi gdzie jest taki bar mleczny a zaraz się tam udam.

SYLWESTER

NIESTETY JESTEM ZAWIEDZIONA ORGANIZACJĄ, PRZEDE WSZYSTKIM!!!! ŻLE ROZPLANOWANE MIEJSCA, PUSTE STOŁY, JEDZENIE W MIARĘ ALE ZDECYDOWANIE ZA MAŁO !! NIE POLECAM TEGO MIEJSCA NA SYLWESTRA !!!
do góry