Widok
Bal Sylwestrowy z stylu hiszpańskim
Opinie do imprezy: Bal Sylwestrowy z stylu hiszpańskim, 31 grudnia 2025 godz. 20:00
Sylwester2025, Faltom
W pełni zgadzam się z opinią Marka. Ja również byłam na tej imprezie (po raz drugi -rok po roku) i pomimo zwróceniu uwagi na nieodpowiedni dobór muzyki i DJ-a, jak na "Bal sylwestrowy" nic się nie zadziało. Jak była rąbanka, tak pozostała, a mam wrażenie, że było w tym roku jeszcze gorzej. Po tej klasie hotelu można było oczekiwać NIECO więcej !!! Szczytem było to, że nawet w czasie przerw i do posiłku muzyka skutecznie zagłuszała rozmowę przy stoliku (nadal rąbanka). Może warto byłoby nauczyć się od bardziej doświadczonych kolegów , że muzykę można też przy niektórych okazjach wyciszyć i wybrać spokojniejszą opcję. Towarzystwo było wiekowo mieszane więc ogromnym błędem było postawienie na bardzo młodych prowadzących, nadających się raczej do dyskoteki młodzieżowej, a nie do czterogwiazdkowego hotelu (co obniżyło w moich oczach znacznie jego renomę). Myślę, że nie tylko moje oczekiwania były nieco większe. Wystrój i atmosfera w hotelu super. Jedynie brak "opisu" potraw w bufecie, co uważałabym za ważną opcję, żeby nie częstować się potrawami, które muszą później pozostać nie spożyte, bo stwierdza się, że jest to coś, czego się nie lubi lub co może wręcz zaszkodzić (np w związku z alergią).