Widok
Baltic Games
Baltic Games to więcej niż festiwal, to niesamowite loty na motorach przekraczające wysokość trzeciego piętra, to zawody deskorolkowe w najlepiej zaprojektowanym skateparku jaki powstał w Polsce, to pierwszy na wybrzeżu basen do skimboard'u w centrum miasta, gdzie każdy będzie mógł spróbować swoich sił, to rolkarze z całego świata kręcący skrajnie ekstremalne triki, to starannie dobrana muzyka ...
więcej
więcej
Zero podniety.Gdańsk jak zwykle bez pomysłu.
Vavamuffin już naprawde grał chyba wszędzie i co gorsze nie zmieniają livowego repertuaru.Ostatnio w płocku na reggaelandzie znow chyba jechali z kartki,3 nowe nagrania z indadibusu.To wszystko/Ogólnie tam zapraszam do Ostródy jeżeli kto woli jakies ambitniejsze kapelki 13-17 sierpień.5 dni reggae 24h.Kto kocha reggae powinien tam być.I nie jest żadnym wytłumaczeniem że drogo.Za 5 dni?>>>????100 zł?Ludzie.A do ostrodki 2,5 h jazdy osbowka,piekny klimat.Będzie to już mój 4 fes.tam Polecam!
haha
Stronka ruszyła!:)
Ale wykrakałem: na pokazie fmx główną "gwiazdą" będzie darek kłopot - jedyny człowiek na świecie, który myśli, że w fmxie chodzi o to, żeby podczas skoku...nie odrywać się od motoru:P
Przecież temu kolesiowi, żaden kicker ani rampa nie pomaga;)
A co ciekawe sponsorzy ambitni: cropp (lpp) i DC (m.in. Libor Podmol)
Na szczęście red bull xfighters już 6 września w warszawie, a potem w spodku w listopadzie Diverse Night Of The Jumps :D
Ale wykrakałem: na pokazie fmx główną "gwiazdą" będzie darek kłopot - jedyny człowiek na świecie, który myśli, że w fmxie chodzi o to, żeby podczas skoku...nie odrywać się od motoru:P
Przecież temu kolesiowi, żaden kicker ani rampa nie pomaga;)
A co ciekawe sponsorzy ambitni: cropp (lpp) i DC (m.in. Libor Podmol)
Na szczęście red bull xfighters już 6 września w warszawie, a potem w spodku w listopadzie Diverse Night Of The Jumps :D
strona dziala
trzeba tylko nacisnac na napis START, a co do osob, ktore wystapia to jest to pierwsza odslona, gdzie jak rozmawialem z organizatorami, ciezko bylo o pieniadze, a i tak naprawde udalo im sie w tak krotkim czasie zorganizowac cos fajniego. Pierwszy heineken tez byl maly i graly glownie polskie zespoly. Jezeli impreza sie sprawdzi od przyszlego roku BG chcieliby tu sprowadzac naprawde znane postaci ze sceny ekstremalnej i zagraniczne gwiazdy na koncerty, takze ja organizatorom kibicuje i bede na 100%
Uwaga!
Brawa dla organizatorów! Trzymamy kciuki za powodzenie imprezy!
Podobno jako nieoficjalny gość ma pojawić się Daniel Zdesko.
Dla wszystkich, którym to nazwisko nic nie mówi (sporo osób pisze tylko o koncertach) Daniel pochodzi z Litwy i jest aktualnie w światowej czołówce skateboardzistów (World Street Skate Rankings)
Powodzenia!
Podobno jako nieoficjalny gość ma pojawić się Daniel Zdesko.
Dla wszystkich, którym to nazwisko nic nie mówi (sporo osób pisze tylko o koncertach) Daniel pochodzi z Litwy i jest aktualnie w światowej czołówce skateboardzistów (World Street Skate Rankings)
Powodzenia!
News!!!
Skatepark zostaje ...
Kilka tygodni po imprezie mają zacząc budowac skatepark, gdzie bedzie mozna jezdzic cały rok. Projekt okazał sie na tyle ciekawy, ze został wstepnie zaakceptowany przez władze miasta.
Na dziś wiadomo, ze czekają na dopięcie sprawy dotacji z UE na budowę Baltic Skate Doom. Wspomina się również, ze projekt ma szansę wygrać międzynarodowy konkurs na imprezy towarzyszące Euro 2012, a wtedy to będziemy mieli jeden z najlepszych parków w Europie, bo Unia chętnie daje środki na takie inwestycje.
Kilka tygodni po imprezie mają zacząc budowac skatepark, gdzie bedzie mozna jezdzic cały rok. Projekt okazał sie na tyle ciekawy, ze został wstepnie zaakceptowany przez władze miasta.
Na dziś wiadomo, ze czekają na dopięcie sprawy dotacji z UE na budowę Baltic Skate Doom. Wspomina się również, ze projekt ma szansę wygrać międzynarodowy konkurs na imprezy towarzyszące Euro 2012, a wtedy to będziemy mieli jeden z najlepszych parków w Europie, bo Unia chętnie daje środki na takie inwestycje.
z*******a pogoda, max chilloutowy klimat. Wczoraj trochę mało ludzi, choc w piątek było dużo wiecej, ciekawa jestem jakbędzie dzisiaj. Ogólnie wielki plus, bo jeszcze na tego typu imprezie nigdy nie byłam. A bardzo mi się spodobało,więc już z ciekawością wyczekuję co będzie się działo w przyszłym roku.