Widok

Baltic Games

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Baltic Games to więcej niż festiwal, to niesamowite loty na motorach przekraczające wysokość trzeciego piętra, to zawody deskorolkowe w najlepiej zaprojektowanym skateparku jaki powstał w Polsce, to pierwszy na wybrzeżu basen do skimboard'u w centrum miasta, gdzie każdy będzie mógł spróbować swoich sił, to rolkarze z całego świata kręcący skrajnie ekstremalne triki, to starannie dobrana muzyka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

again

OSTRY !!!!!!!!

Gdańsk

aaaa dick 4 dick super!

aaa!

o rany Vavamuffin!!! nie moge sie juz doczekac !!

vavamuffin dobre dla 16 latków

Graja ragga i reggae dla małolatów, którzy sie podniecają ich muzyka nieznając dobrych polskich kapel reggae.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jah gra

Witam!
Nie zgadzam się z przedmówcą. Vavamuffin gra świetną muzykę. To ludzie którzy siedzą w tym od klikunastu lat (pamiętasz super kapelę Transmisja?). Polecam cały LP Inadibusu". Jak dla mnie rewelacja!
Pozdrawiam
Ps. Najlepsze kapele reggae to Konopians i CGB:)

hmm...

Stronka nie działa.
Kto to wogóle organizuje?
Kto się pojawi w FMX?!

NARESZCIE!!!

coś z prawdziwego zdarzenia!!! musze tam być!!!

Zero podniety.Gdańsk jak zwykle bez pomysłu.

Vavamuffin już naprawde grał chyba wszędzie i co gorsze nie zmieniają livowego repertuaru.Ostatnio w płocku na reggaelandzie znow chyba jechali z kartki,3 nowe nagrania z indadibusu.To wszystko/Ogólnie tam zapraszam do Ostródy jeżeli kto woli jakies ambitniejsze kapelki 13-17 sierpień.5 dni reggae 24h.Kto kocha reggae powinien tam być.I nie jest żadnym wytłumaczeniem że drogo.Za 5 dni?>>>????100 zł?Ludzie.A do ostrodki 2,5 h jazdy osbowka,piekny klimat.Będzie to już mój 4 fes.tam Polecam!

OSTR

Ła będzie ostry w końcu ;D

ej!

A czy możecie ze strony muzcznej przenieść się na główną część tego eventu?!:P

Szkoda tylko, że www nie działa, bo nie wiem czy ogladać będe t.pastrane czy raczej d.kłopota w fmx :P

haha

Stronka ruszyła!:)

Ale wykrakałem: na pokazie fmx główną "gwiazdą" będzie darek kłopot - jedyny człowiek na świecie, który myśli, że w fmxie chodzi o to, żeby podczas skoku...nie odrywać się od motoru:P
Przecież temu kolesiowi, żaden kicker ani rampa nie pomaga;)

A co ciekawe sponsorzy ambitni: cropp (lpp) i DC (m.in. Libor Podmol)

Na szczęście red bull xfighters już 6 września w warszawie, a potem w spodku w listopadzie Diverse Night Of The Jumps :D

BEDE NA 100%!

O.S.T.R.!

strona dziala

trzeba tylko nacisnac na napis START, a co do osob, ktore wystapia to jest to pierwsza odslona, gdzie jak rozmawialem z organizatorami, ciezko bylo o pieniadze, a i tak naprawde udalo im sie w tak krotkim czasie zorganizowac cos fajniego. Pierwszy heineken tez byl maly i graly glownie polskie zespoly. Jezeli impreza sie sprawdzi od przyszlego roku BG chcieliby tu sprowadzac naprawde znane postaci ze sceny ekstremalnej i zagraniczne gwiazdy na koncerty, takze ja organizatorom kibicuje i bede na 100%

Uwaga!

Brawa dla organizatorów! Trzymamy kciuki za powodzenie imprezy!

Podobno jako nieoficjalny gość ma pojawić się Daniel Zdesko.
Dla wszystkich, którym to nazwisko nic nie mówi (sporo osób pisze tylko o koncertach) Daniel pochodzi z Litwy i jest aktualnie w światowej czołówce skateboardzistów (World Street Skate Rankings)

Powodzenia!

tez jestem, wiece czy mozna robic fotki takim lepsiejszym aparatem niz z reguly wymagaja na koncertach?

myślę, że nikt nie będzie Cie z tym ganiał ;]

Czy skatepark po baltic games zostanie czy beda go składac?

News!!!

Skatepark zostaje ...

Kilka tygodni po imprezie mają zacząc budowac skatepark, gdzie bedzie mozna jezdzic cały rok. Projekt okazał sie na tyle ciekawy, ze został wstepnie zaakceptowany przez władze miasta.

Na dziś wiadomo, ze czekają na dopięcie sprawy dotacji z UE na budowę Baltic Skate Doom. Wspomina się również, ze projekt ma szansę wygrać międzynarodowy konkurs na imprezy towarzyszące Euro 2012, a wtedy to będziemy mieli jeden z najlepszych parków w Europie, bo Unia chętnie daje środki na takie inwestycje.

krzyhchu sereczynski

mam jego koszulki

i o to chodzi

respekt dla organizatorow za wlozona prace. mam nadzieje ze wszystko wypali i impreza na stale wejdzie do kalendarza

Było świetnie!

Byłam dzisiaj, pogoda średnio dopisała, ale pokazy były cudowne! :D

z*******y Koncert [OSTR!]

Kocham tego rapera i nic wiecej :D
z*******e fri ciskał huehe :D
Pozdro dla tych którzy zostali do końca :)
I dla tych którzy przypalali skuna

unexpected pozytyw

poszedłem z ciekawości
i nie spodziewałem się, że ta impreza tak pozytywnie mnie zaskoczy

oby kolejne dni były tak dobre
niezła inicjatywa

Genialne

Koncert OSTRego GENIALNY ! Jeżeli chodzi o skatepark też jest naprawde z*******. Pozdro

WOW!

Było baaardzo pozytywnie! Pogoda trochę nie dopisała, ale nawet to nie zniechęciło ludzi.
Oby wpisała się w imprezowy kalendarz Gdańska na stałę ;))
Pozdr dla Organizatorów!

o taaak!

Było z****iście :) :) :)

wow!!!

zajwb... to malo powiedziane :)

z*******a pogoda, max chilloutowy klimat. Wczoraj trochę mało ludzi, choc w piątek było dużo wiecej, ciekawa jestem jakbędzie dzisiaj. Ogólnie wielki plus, bo jeszcze na tego typu imprezie nigdy nie byłam. A bardzo mi się spodobało,więc już z ciekawością wyczekuję co będzie się działo w przyszłym roku.

.

w te 2 dni było z****iście.!!!!!!!!!!!

Fotograf

z*******y klimat,pogoda dopisała chociaż czasami były mocniejsze powiewy na hopach, Byłem fotografem na dirtach,i w parku na BMX,i jest kilka z*******ych zdjec:D

mega!

oby taki więcej !!!

bylo zajebiscie

~to byly najwspanialsze dni moich wakacji tak sie nigdy nie bawialam . i swietni byli Srumbag i Road trip;s over.

Zajebisty to mało powiedziane

Było naprawdę godnie. Świetna muzyka cały czas umilała jazdy, później genialna muza różnych klimatów na scenie przy której świetnie się bawiła publika. Ekstra komentator! Pzdr BB. ogólnie ekstra oby było więcej tego typu imprez. BlessYA!

swietnie ;D

mozecie podac jakies linki do zdjec:>

Baltic Games xd.

Było z****iscie ;d. / OSTR dał naprawde dobry koncert. ; )

foto

elo czek da foto: www.teone.pl

Baltic Games :)

Hehehehe, a jakie do tej imprezy ma porównanie nędzna pseudo ekstremalna "Zajawka" Magdy Kunickiej?? :P
do góry