Widok

Baltic Games

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Baltic Games to więcej niż festiwal, to niesamowite loty na motorach przekraczające wysokość trzeciego piętra, to zawody deskorolkowe w najlepiej zaprojektowanym skateparku jaki powstał w Polsce, to pierwszy na wybrzeżu basen do skimboard'u w centrum miasta, gdzie każdy będzie mógł spróbować swoich sił, to rolkarze z całego świata kręcący skrajnie ekstremalne triki, to starannie dobrana muzyka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baltic Games

Baltic Games to więcej niż festiwal, to niesamowite loty na motorach przekraczające wysokość trzeciego piętra, to zawody deskorolkowe w najlepiej zaprojektowanym skateparku jaki powstał w Polsce, to pierwszy na wybrzeżu basen do skimboard'u w centrum miasta, gdzie każdy będzie mógł spróbować swoich sił, to rolkarze z całego świata kręcący skrajnie ekstremalne triki, to starannie dobrana muzyka ...
więcej

myślę, że nikt nie będzie Cie z tym ganiał ;]

tez jestem, wiece czy mozna robic fotki takim lepsiejszym aparatem niz z reguly wymagaja na koncertach?

Uwaga!

Brawa dla organizatorów! Trzymamy kciuki za powodzenie imprezy!

Podobno jako nieoficjalny gość ma pojawić się Daniel Zdesko.
Dla wszystkich, którym to nazwisko nic nie mówi (sporo osób pisze tylko o koncertach) Daniel pochodzi z Litwy i jest aktualnie w światowej czołówce skateboardzistów (World Street Skate Rankings)

Powodzenia!

strona dziala

trzeba tylko nacisnac na napis START, a co do osob, ktore wystapia to jest to pierwsza odslona, gdzie jak rozmawialem z organizatorami, ciezko bylo o pieniadze, a i tak naprawde udalo im sie w tak krotkim czasie zorganizowac cos fajniego. Pierwszy heineken tez byl maly i graly glownie polskie zespoly. Jezeli impreza sie sprawdzi od przyszlego roku BG chcieliby tu sprowadzac naprawde znane postaci ze sceny ekstremalnej i zagraniczne gwiazdy na koncerty, takze ja organizatorom kibicuje i bede na 100%

BEDE NA 100%!

O.S.T.R.!

haha

Stronka ruszyła!:)

Ale wykrakałem: na pokazie fmx główną "gwiazdą" będzie darek kłopot - jedyny człowiek na świecie, który myśli, że w fmxie chodzi o to, żeby podczas skoku...nie odrywać się od motoru:P
Przecież temu kolesiowi, żaden kicker ani rampa nie pomaga;)

A co ciekawe sponsorzy ambitni: cropp (lpp) i DC (m.in. Libor Podmol)

Na szczęście red bull xfighters już 6 września w warszawie, a potem w spodku w listopadzie Diverse Night Of The Jumps :D

ej!

A czy możecie ze strony muzcznej przenieść się na główną część tego eventu?!:P

Szkoda tylko, że www nie działa, bo nie wiem czy ogladać będe t.pastrane czy raczej d.kłopota w fmx :P

OSTR

Ła będzie ostry w końcu ;D

Zero podniety.Gdańsk jak zwykle bez pomysłu.

Vavamuffin już naprawde grał chyba wszędzie i co gorsze nie zmieniają livowego repertuaru.Ostatnio w płocku na reggaelandzie znow chyba jechali z kartki,3 nowe nagrania z indadibusu.To wszystko/Ogólnie tam zapraszam do Ostródy jeżeli kto woli jakies ambitniejsze kapelki 13-17 sierpień.5 dni reggae 24h.Kto kocha reggae powinien tam być.I nie jest żadnym wytłumaczeniem że drogo.Za 5 dni?>>>????100 zł?Ludzie.A do ostrodki 2,5 h jazdy osbowka,piekny klimat.Będzie to już mój 4 fes.tam Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

NARESZCIE!!!

coś z prawdziwego zdarzenia!!! musze tam być!!!

hmm...

Stronka nie działa.
Kto to wogóle organizuje?
Kto się pojawi w FMX?!

Jah gra

Witam!
Nie zgadzam się z przedmówcą. Vavamuffin gra świetną muzykę. To ludzie którzy siedzą w tym od klikunastu lat (pamiętasz super kapelę Transmisja?). Polecam cały LP Inadibusu". Jak dla mnie rewelacja!
Pozdrawiam
Ps. Najlepsze kapele reggae to Konopians i CGB:)

vavamuffin dobre dla 16 latków

Graja ragga i reggae dla małolatów, którzy sie podniecają ich muzyka nieznając dobrych polskich kapel reggae.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

aaa!

o rany Vavamuffin!!! nie moge sie juz doczekac !!

Gdańsk

aaaa dick 4 dick super!

again

OSTRY !!!!!!!!

Baltic Games

więcej
do góry