Widok

Baltica Towers

Brzeźno Nadmorze Nadmorski Dwór Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstanie w oddaleniu od innej zabudowy mieszkaniowej i w otoczeniu zieleni. Przyszli mieszkańcy będą mieli bardzo blisko do przystanków tramwajowych i autobusowych, które zapewniają komunikację z centrum miasta. Bardzo szybko można stąd dojechać do tunelu pod Martwą Wisłą, a dalej na obwodnicę południową i autostradę. Kompletne zaplecze infrastrukturalne zapewnia położenie ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

tyle że ja bym też wolał, ale ceny trochę inne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale bełkot.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to chyba ze śmietnika Ciebie wysiedlą, bo innych zabudowań nie ma (10 metrów)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

no chyba, że..

najem lokali mieszkalnych zostanie ukrócony/ograniczony. wtedy takie budynki w typie aparthoteli mogą być jedynymi z których będzie można legalnie czerpać zysk z najmu krótkoterminowego.
nie wiem jednak skąd pomysł by zaprojektować tyle dużych lokali. na najem krótkoterminowy max 30-40m2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie się podoba

Świetna lokalizacja, piękna architektura, super skomunikowana inwestycja-brawo Atal :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

obiektywnie

Super archtektura, komunikacja i wogóle- i tylko szkoda, że mnie nie stać :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mieszkania już sprzedane, więc nie ma czego żałować. Pozostały tylko lokale w aparthotelu, a to już inwestycja nie zbyt ciekawa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

niezbyt, miało być :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czemu nie?

lepsze to niż kupić kawalerkę i samemu się z nią bujać, nigdy nie wiesz na kogo trafisz a tu masz gotowy biznes
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osobiście zamiast biznes gotowy, wolałbym biznes dochodowy.
Jakoś nie do końca ufam zapewnieniom osiągania przez właściciela lokalu stałego zysku, przez cały rok, w wysokości przekraczającej zysk z wynajmu mieszkania.
Poza tym mieszkania były tańsze w sprzedaży i dawały możliwość zameldowania się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogrodzenia sa konieczne

Mieszkam na otwartym osiedlu.
Zieleń podeptana.
Podrzucane śmieci.
Miejsca parkingowe nawet te oznaczone podejmowane. Właściciele nie mogę korzystać z własnych miejsc. Zostawiają kartki na wycieraczka że miejsce prywatne A i tak codziennie zeastawione.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale

to są całkiem ładne budynki, widziałem już różne osiedla ale akurat to nie bardzo jest się do czego przyczepić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry