Widok

Baltiq Plaza

Baltiq Plaza Temat dostępny też na forum:
Baltiq Plaza powstaje przy reprezentacyjnej ulicy Gdyni. W jej bezpośrednim sąsiedztwie znajduje się Kamienna Góra, Teatr Muzyczny, a tuż obok trakt wiodący do plaży miejskiej oraz gdyńskiej mariny. Stąd już tylko krok do Bulwaru Nadmorskiego.

Lokalizacja inwestycji oznacza także oczywistą dostępność miejskiej infrastruktury: kina, kawiarni, restauracji (ich powstanie zapowiadane jest także w ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE

Zawalają tymi bryłami całe miasto, BaliqPlaza, WaterFront, SeaTowers. Do jasnej anielki nie ma już polskich nazw?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jeszcze lajthałs.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Rozumiem, że nic Ci się nie podoba??? ani lokalizacja ani infrastruktura ani architektura? Podobno o gustach się nie dyskutuje, ale jeśli komuś nic się nie podoba, to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci mnóstwa satysfakcji z narzekania ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Poprostu przykro :(

beton,beton i jeszcze raz beton.... aż żal czytać i patrzeć jak Gdynia robi się taka chłodna i bezduszna.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 26

Budynek ciekawy i w świetnej lokalizacji...

Sam bym tam z chęcią zamieszkał ale ceny mają z kosmosu niestety (12-15 tyś/m2).
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

żenada

same blokowiska w centrum :(
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ci co narzekają na beton

a z czego ma być ze szkła plastiku.. czy mamy się przerzucić z powrotem na wały ziemno drewniane i mieszkać w półziemiankach na podgrodziu?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zabudują najlepsze ZAPIEKANKI w Gdyni!!!

Gdzie teraz będzie takie fajne jedzonko w tak przystępnej cenie? Na pewno już daleko od Świętojańskiej o ile w ogóle :(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

Super

Mnie się podoba, że powstają nowe i eleganckie domy na Świętojańskiej! Wprawdzie mnie na takie mieszkanie nie stać, ale mnie się podoba :-)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nijaki

Projekt taki sobie. Wyglada jak wszystkie nowe projekty w gdyni. Nieglugo gdynia zmieni nazwe na szare miasto. Sa wspoczesne materialy ktore pozwalaja tworzyc w kolorze. Ale przeciez szary jest taaaaki ciekawy... Na kazdym budynku... Ta...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23

kolor to rzecz gustu

mieszkam w dzielnicy starych domków , sąsiad z prawej pomalował dom na niebiesko , sąsiad z lewej na żółto , jak sąsiad vis a vis pomaluje na różowo , oszaleję . Łatwo negować , trudniej samemu dać swoją propozycję , moim skromnym zdaniem kolorystyka jest neutralna , w stylu eleganckim i niewyróżniająca się , szybko wkomponuje się w naszą " pamięć "
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pompatyczne deklaracje o wyznaczeniu nowych kierunków

Coś ten Baltic Plaza nie może jakoś zacząć wyznaczać nowych kierunków w architekturze bo śmierdzący LENIE --wykonawcy nie potrafią skończyć budowy w terminie. Władze miasta patrzą na to i milczą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Malkontent

Zakompleksiony frustrat to pisál albo konkurencja ktora nie potrafi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super

Urokliwe miejsce wspaniale tu jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

lidl i rossman

miały być kawiarnie i restauracje a zrobili Lidla i Rossmana,
PORAŻKA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

lidl i rossmamn też dla ludzi

lidl i Rossmann też dla ludzi:) są i lokale restauracyjne i ładnie, nowocześnie zaaranżowana przestrzeń moim zdaniem, centrum Gdyni zyskało dzięki Baltiq Plaza
- mnie się podoba głosuję za:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co za fatalny dział sprzedazy.

Inwestycja fajna dzieki ktorej świętojańska na pewno zyskala, niestety sam deweloper (dzial sprzedazy) dramat. Traktują klientow jak zło konieczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Śródmieście

Wolny czas - co robicie? (52 odpowiedzi)

Co robicie najczęściej jak macie trochę wolnego czasu?

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry