Baltway

Biura podróży

Gdynia, Świętojańska 52/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jolanta - ocena Solidne biuro , doskonaly wybor ofert, doskonala obsluga . Polecamy !!1
~Jolanta
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 16 lipca 2024

Polecam wątek zamknięty Jedno z biur, które chętnie odwiedzam. Przedstawiam jakie są moje oczekiwania...
~Paulina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 marca 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa. Fachowe porady, gorąco polecam
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 marca 2014

Bardzo polecam ! wątek zamknięty Bardzo miła i zorganizowana obsługa. Pani Grażyna wraz z Panią Małgorzatą...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 września 2013

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Miłe przytulne biuro, świetna obsługa, wybór wycieczek pod klienta wypada...
~Sara
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 maja 2013

POLECAM!!! POLECAM!!! POLECAM!!! wątek zamknięty Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową...
~madzia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 lipca 2012

POLECAM USŁUGI BIURA BALTWAY wątek zamknięty Od wielu lat korzystam z usług biura, nigdy się nie zawiodłam,zawsze wracałam...
~Mariola Kaczmarek
-

dodano: 22 czerwca 2012

POLECAM !! wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, szacunek do Klienta, duży wybór ofert wyjazdów...
~Iza
-

dodano: 22 czerwca 2012

Polecam serdecznie wątek zamknięty W 100% polecam biuro Baltway z którego mam przyjemność wybywać na przeróżne...
~Angelika
-

dodano: 21 czerwca 2012

P O L E C A M wątek zamknięty W dzieciństwie mama wysyłała mnie na wakacje z biura od Pani Grażyny, z...
~Magdalena
-

dodano: 2 czerwca 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo polecam biuro Baltway! Miła obsługa,panie które tam pracują dużo...
~Anonim
-

dodano: 26 maja 2012

Jednoznacznie pozytywna :) wątek zamknięty Nie ma co, profesjonaliści w każdym calu. W ubiegłym roku byłem z tym biurem...
~Artur
-

dodano: 25 stycznia 2012

POLECAM wątek zamknięty Profesjonalna obsługa klienta. Oferta biura Baltway w pełni odpowiadała moim...
~Sara
-

dodano: 15 stycznia 2012

Sylwia - opinia wątek zamknięty U Pani Grażyny kupuję wycieczki już od 4 lat i jestem bardzo zadowolona! Nie...
~Sylwia
-

dodano: 5 stycznia 2012

super biuro wątek zamknięty polecam korzystanie z biura baltway, profesjonalna obsuga, pracownicy...
~Jolanta
-

SUPER OBSŁUGA wątek zamknięty Dziękujemy za udany urlop. Razem z mężem byliśmy w Grecji, Pani Grażynka...
~Ewelina
-

POLECAM !!! wątek zamknięty Jak najbardziej polecam te Biuro Podróży ! Profesjonalna obsługa i duże...
~Anula89
-

dodano: 4 stycznia 2012

Pani Grażynka najlepsza:) wątek zamknięty Polecam wszystkim turystom, korzystamy z rodziną od kilku lat z biura Baltway...
~Asia
-

POLECAM :) wątek zamknięty Bardzo miłe, przyjemne biuro, świetnie doradzają. Wczasy były rewelacyjne,...
~Laura
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry