Widok

Banino :-(

Banino wieś konfidentów i donosicieli. W calym powiecie nie ma tyle donosów co w Baninie. Co za gnoje skończone żeby nawt sąsiad na sąsiada donil. Trzeba mieć z głową. Żeby taka szuja być to trzeba się urodzić w spaczonej rodzinie. Jeździć z kamerkami, robić zdjęcia i donosić na policję. Ja prd!!!!! Wstyd tu mieszkać. Opinia o Baninie wszędzie beznadziejna przez takie szumowiny. Wszędzie się słyszy ze w Baninie najbardziej roszczeniowi przypierdalacze. Chcecie komisariat tylko po to, żebyście mogli donosić. porąbana mentalność baninska inaczej nie ma określenia wstyd!!!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 32

a co, paliles smieciami i sie wydalo?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8
nue dziw sie ludzie kredyty pobrali na kurniki po 500 000 tyś i to i chodzą sfrustrowany...taka Karol i ka wiesniacza mentalnoac
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 26
Oj jak mi przykro. Pretensje za to że mandacik dostał. A powinien mieć pretensje do siebie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
Przez takich popaprańców jak ty pajacu, tu nigdy dobrze nie będzie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jakby jeden drugiego szanował - nie palił śmieciami, jeździł środkiem drogi, to by nie trzeba było prosić Policję o interwencję... Proste.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na policji w Kartuzach mają polewę z baniniakow, kilkadziesiąt donosów tygodniowo, istna wieża babel to banino, d**ila d**ilem pogania. Wstyd. Nigdzie nie ma tyłu porąbow co w Baninie
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 17

Konfident ,ubek , zomowiec, spaczony umysł złamany przez ojca alkoholika , drobnomieszczański z miasteczka ktorego cała szkole w d....e kopali mniejsi chłopcy , I co tu sie dziwić ,mamusia biede klepie na rencinie , sasiadkom sie chwali ze syn w gdańsku w domu mieszka ! Kamerke ma i panisko jest! czuje sie lepiej . Obowiązek swojego dziada szmalcownika spełnia . Bleee
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20

A ja jakoś żyje w zgodzie z prawem, sąsiadowi się kłaniam i jeszcze nikt mnie nigdzie nie zgłosił.
Do kogo pretensje? Może zacznij od siebie!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3
W samo sedno
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze potrzeba mandaciki dla tych co parkują w zatoczce autobusowej pod szkolą i będzie ok
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

Komu przeszkadza żeby dziecko z samochodu wypuścić do szkoły?!?! litości!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 28

Mi przeszkadza bo stoję w korku. Litości dziecko nie może przejść 200 metrów. Grubi rodzice choduja grube dzieci co nawet 200 metrów nie chodzą. Litości
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 4

a ja mam sasiada ubeka...kase bral jak nasi rodzice w 90 roku tracili pracę..menda taka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

lepiej być grubym niż taka pusta menda jak ty
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 36

A gdzie napisano, że każdy musi pracować?? Tak było w poprzednim systemie, który z jakiegoś powodu upadł. I sugerujesz, że stracili pracę bo ubek donosił. A to nie ten wredny kapitalizm i brak potrzeb na utrzymywanie niepotrzebnych etatów/zakładów. Zaraz mnie zlinczujecie, że część etatów utracono przez złe zarządzanie majątkiem publicznym. Ale w to miejsce powstały zakłady prywatne i kto chciał ten pracuje...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czekajcie idę po popcorn!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

kablują , bo sie nudza.czlowiek ktore ma prace , obowiazki, jest szczesliwy ie zawraca sobie takim dramatem gimnazjalisty glowy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Komisariat to akurat by się w Baninie przydał. I paru policjantów którym naprawdę się chce podrążyć temat i łapać przestępców a nie z automatu umarzać. Taki jeden podpala samochód i uchodzi mu to bezkarnie, kto wie kiedy następnym razem zrobi coś gorszego. Na świeżo pewnie jakieś psy tropiące po zapachu benzyny by doprowadziły gdzie uciekł, ale komu by się chciało skoro (jeszcze) nikt nie zginął tylko straty materialne. Po prawie 2 latach już małe szanse - chyba że się kiedyś wygada kumplowi przy wódce i kumpel doniesie. Konfident? Być może, ale jakby przestępca siedział tam gdzie jego miejsce to może następni by się zastanowili czy warto i ludzie mogliby czuć się bezpieczniej.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedys było normalnie od kiedy nastawiali szeregów to dziwni ludzie zamieszkali w Baninie. Macie teraz Banino ,smutną wieś :(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry