Widok

Banino :-(

Banino wieś konfidentów i donosicieli. W calym powiecie nie ma tyle donosów co w Baninie. Co za gnoje skończone żeby nawt sąsiad na sąsiada donil. Trzeba mieć z głową. Żeby taka szuja być to trzeba się urodzić w spaczonej rodzinie. Jeździć z kamerkami, robić zdjęcia i donosić na policję. Ja prd!!!!! Wstyd tu mieszkać. Opinia o Baninie wszędzie beznadziejna przez takie szumowiny. Wszędzie się słyszy ze w Baninie najbardziej roszczeniowi przypierdalacze. Chcecie komisariat tylko po to, żebyście mogli donosić. porąbana mentalność baninska inaczej nie ma określenia wstyd!!!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 32

Stare jak świat, skopiował z internetu...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak stare adekwatne do sytuacji. W Baninie jest zbieranina ludzi z całego Trójmiasta, większość przeprowadziła się z bloków nagle dostali na kredyt mieszkania co się nazywają domami i z nudów frustracji podpierdalają sąsiadów tak poprostu z ludziej zawiści. Ręce opadają
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

prawda,80% to byi blokersi z 3miasta,reszta to sloiki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie tylko z Trojmiasta, polowa najechała z wiosek i miasteczek blizszych i dalszych z naciskiem na dalszych bo tak tanio jak od Chmary to nawet pod Radomiem nie kupisz wiec ciągnie tu wiara z zewsząd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale mi odkrycie roku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do psów to się nie zgadzam: wszystkie biegające regularnie luzem w okolicach Familijnego to psiaki autochtonów, mieszkańcy osiedla nie wypuszczają swoich luzem (chyba że czasami zdarzy się jakiś uciekinier na krótkim gigancie). Miejscowe to miłe i łagodne psiury, boję się tylko że skończą pod kołami samochodu - od paru lat ruch samochodowy na Pszennej nie jest już wiejski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry