Widok

Bank mleka kobiecego w Redłowie. Pomóż chorym dzieciom

Opinie do artykułu: Bank mleka kobiecego w Redłowie. Pomóż chorym dzieciom.

Mleko kobiece to najlepsze, co dziecko może otrzymać w pierwszych miesiącach życia od swojej matki: lekkostrawny, pełnowartościowy pokarm, bogaty w przeciwciała, witaminy, białka i tłuszcze. Niestety nie każda mama, choćby z przyczyn medycznych, jest w stanie obdarować nim swojego malucha. Dlatego powstał gdyński bank mleka kobiecego - każda zdrowa, karmiąca kobieta może oddać tu swoje mleko, a tym samym pomóc chorym, potrzebującym noworodkom.

Do tej pory najbliższy Bank Mleka ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie myl wykształcenia z inteligencją. Jak powiedział kiedyś Jerzy Dobrowolski: "nie ma nic gorszego jak ludzie wykształceni ponad swoją inteligencję".
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiem że to zdrowe, sensowne itd. ale zebrało mi się na wymioty
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sztucznych?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pozdrawiam Cię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

kasa

widać dalej wierzysz w "badania" koncernów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jasne, ze mleko matki jest najlepsze, ale...

Ciezkostrawne mieszanki to były kiedyś, obecnie jest dużo różnych produktow na rynku, można znaleźć również bardzo lekkostrawne. A pisanie o tym, jakoby dzieci karmione sztucznie sa mniej inteligentne pozostawie bez komentarza. Prosze tylko autora o źródło takich badan.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie ma obowiązku korzystania z banku mleka

Tak jak nie ma obowiązku patrzenia się na karmiące publicznie matki czy biegające na golasa po plaży dzieci. Wystarczy użyć szyi i odwrócić głowę w inna stronę - popieram tą sugestię. Wysyłanie matek karmiących do toalety to odzieranie matki jak i dziecka z ich ludzkiej godności. Moje dzieci były karmione mlekiem modyfikowanym, moja Grażyna nie karmiła piersią na mieście, dzieci nie latają po plaży na golasa ale przebierają się na plaży bez okrywania i tajniaczenia i tak będą robić nadal aż zaczną sie wstydzić innych osób, nie jestem tolerancyjnym człowiekiem, ale jestem za normalnością i spokojnym życiem w dobrym społecznym standardzie. Wszystkim matkom karmiącym naturalnie i butelką życzę miłego weekendu i życzliwych Januszów i Grażyn wokół Was!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ty możesz oddać tylko

Spermę, ale raczej nie będzie chętnych do skorzystania z niej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

A moze ten antybiotyk nie przenikal w duzej ilosci do pokarmu albo nie byl po prostu szkodliwy dla dziecka? Jest leksykon, w ktorym mozna sprawdzic czy w ciazy i podczas kp mozna stosowac konkretne substancje lecznicze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pozytywny efekt takich badan to ich negatywny wynik. Wszystko sie zgadza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciepłe mleczko z cycunia, pycha, mniam, sama słodycz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdybyś była karmiona nie sztucznym, byłabyś właścicielka tej korporacji i nie udzialalabys sie w komentarzach na trójmiasto.pl
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przytaczanie dowodów anegdotycznych nie świadczy najlepiej o przedstawiającym go w dyskusji.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

No raczej

a na śniadanie jem miesiączkę kury, a nie dajmy na to ludzkie łożysko...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

test

Te testy na nosicielstwo to chyba musi przejść negatywnie. Pozytywnie to by eliminowalo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam jedz w toalecie, smacznego.

Nie jestem przeciwana publicznemu karmieniu aczkolwiek jestem za tym aby taka kobieta okrywała siebie i dziecko lekka chustą. Co jest dobre zarówno dla jednej jak i drugiej strony.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry