Widok

Bankiet Muzyczny Nocą

Bankiet Muzyczny Nocą Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Bankiet Muzyczny Nocą, 9 listopada 2007 godz. 22.15.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

Bardzo fajny i pomyślny pomysł, sama jestem związana z Teatrem i i ludzi z poza na pewno to sie spodoba , lecz jedno co mnie sie nie podoba to to ,że są aż tak drogie. Robimy to też dla zwykłych ludzi wiec pomyślmy czasem czy aby na pewno ta kwota nie jest za duża? moim zdaniem jest i wydaje mi się, że to nie jest dobre.

:D:D

Pomysł świetny. Realizacja świetna. Przypomnialy mi sie wszystkie nacudowniejsze chwile zwiazane z teatrem muzycznym. Scrooge, Nędznicy, Jesus Christ Super Star, Janosik, Evita, West Side Story, Dracula oraz wiele innych w jeden cudowny wieczór. Tp był jeden z najpiękniejszych wieczorów w moim życiu. Zdecydowane 5. Warto wydać te pieniądze a nawet więcej dla 100 osób w ten wieczór pracowało 160, niezapomniane wrażenia!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Polska - Bośnia i Hercegowina (10 odpowiedzi)

4 kwietnia 2025 roku na stadionie Polsat Plus Arena Gdańsk odbędzie się spotkanie reprezentacji...

Kruder & Dorfmeister (10 odpowiedzi)

Kruder & Dorfmeister to austriacki duet muzyczny, który od początku lat 90. tworzy wyjątkową...

Studniówka V Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Żeromskiego (3 odpowiedzi)

Studniówka V Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Żeromskiego w Gdańsku odbędzie się 8 lutego...

do góry