Widok

Bar u Daniela/komunia - proszę o opinie

Witam,
Szukam miejsca gdzie można zorganizować komunię .Czy ktoś z Was organizował tam przyjęcie. Proszę o opinię lub co innego polecacie w okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, organizowałam komunie w chwaszczynie w Panu Tadeuszu super rejon,dzieciaki miały gdzie biegać i dorośli wyjść na spacer jak ktoś chciał ,
tylko na 16 przyjechaliśmy na godzine do kościoła rodzice i chrzestni. Samochodem to 10 -15 minut podjechać,z tego co się orientuje teraz nie ma drugi raz przyjazd do kościoła. Polecam,tylko ciasta i tort miałam z Markizy cukierni zamówione,które zawiozłam dzień wcześniej i tam były ciasta w lodówce.Wszystkim gościom się podobało.
Kokoszki: Restauracja Lukkulus.
będziesz zadowolony.

idź teraz, zjedz i oceń sam.

a potem idź do daniela, wyjdź powąchaj ciuchy i jeść nie musisz.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lukkulus
haha dobre tam sie nie chodzi jeść.
Tragedia obsługa, jedzenie żle zrobione, dostalismy łososia z grilla o konsystencji zelówki , pokroic sie nie dało, kaczka obrzydliwa i pypcie na skórze może się zmieniło bi byliśmy 2 lata temu i wszystkim odradzałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pisz po naszemu, bo po twojemu nie rozumiemy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak napiszę po naszemu i bez pospiechu to i tak nie zrozumiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lukullus też jaśnie pani nie pasuje....Jedna z lepszych restauracji w trójmieście, gdzie latem trzeba stoliki rezerwować, ale jaśnie pani z Banina nie przypasowało i postanowiła obsmarować. Titino załatwione, Bar u Daniela jak tu ktoś pisał śmierdzi, więc następny na liście społeczności banińskiej, piekarnia eklerek zaraz to samo. Nawalacie na siebie przy każdej możliwej sposobności, ludzie,do cholery co się z Wami dzieje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do Major
Na jakiej podstawie piszesz,że obsmarowuje nasze lokalne knajpki itp. Czytałeś jakiś mój wcześniejszy wpis?
Daruj sobie ten sarkazm bo Ci słoma ze skarpety wystaje.
Opisałam jak było 2 lata temu. Dostaliśmy stare, odgrzewane jedzenie , nie byliśmy zadowoleni i jako klientka mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie.
Być może zmienili kucharza. Są lepsze knajpki w Trójmieście a jak Tobie tam smakuje to sobie tam jedz .
I jeszcze jedno weszłam na forum Trójmiasto i ludzie chwlą czyli obsługa z nadętych kelnerek zmieniła sie na miłe Panie, jedzenie też czyli poprawili coś.
I Ty Major dałeś dowód na to ,że nie potrafisz grzecznie odpisać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spokojnie, próbuję się tylko wpasować w nurt Waszego forum, tu tak się z ludźmi rozmawia, czyż nie? Sama w 100% grzeczna tez nie byłaś chyba z ta słomą..bo co o mnie możesz wiedzieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja Lukulusa uwielbiałam, chociaż raz się nacięłam na mięso którego nie dało się przegryść oddałam dostałam coś w zamian na prędce robionego z czego również nie byłam zadowolona. Ale to raz mi się tak przytrafiło z większości wizyt i potraw zadowolona. Co do imprez "masowych" nie wiem nie korzystałam.

niedaleko masz również Mulk. (w TUchomiu bodajże) nie byłam opinie różne są i zadowoleni ale również Ci marudzący się znajdą. Sądząc jednak po obłożeniu parkingu ilekroć przejeżdżam to musi być tam dobrze.
Daniel , jest fajny ale jak zjesz na dworzu w lato . Mieliśmy tam chrzciny , jedzonko pyszne , ciasta tez , ale ..... wszyscy śmierdzieliśmy później spalonym olejem . zero klimy .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Bar u Daniela. Jedzenie jest naprawdę bardzo dobre wszystko jest świeże tylko olej do frytek powoduję nieświeży zapach na ubraniach i chyba nie jest to dobre miejsce na komunię dla dziecka.
Ale to według uwagi klienta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

do góry