O Kosmetykach i suplementach Colway słyszałam już wcześniej, ale dopiero dzięki firmie Wellness Styl zdecydowałam się na zakup. Szukałam naturalnych kosmetyków, które realnie poprawią kondycję mojej skóry i będą zgodne z moim stylem życia opartym na zdrowiu i holistycznym podejściu do pielęgnacji.

Konsultacja w Wellness Styl była bardzo profesjonalna otrzymałam indywidualne rekomendacje dopasowane do mojego wieku, typu cery i potrzeb. Zdecydowałam się na kolagen naturalny Colway, krem na dzień oraz suplement wspierający produkcję kolagenu od wewnątrz.

Efekty zauważyłam już po kilku dniach skóra stała się bardziej napięta, nawilżona i gładka. Po trzech tygodniach poprawił się także owal twarzy, a drobne zmarszczki mimiczne wyraźnie się spłyciły. Dodatkowo cenię te produkty za naturalny skład, delikatność i skuteczność.

Firma Wellness Styl zrobiła na mnie ogromne wrażenie nie tylko jakością obsługi, ale też podejściem do klienta i promowaniem stylu życia w duchu wellness. Zdecydowanie będę wracać i polecam każdej kobiecie, która szuka czegoś więcej niż tylko zwykłych kosmetyków.