Widok

Barbarzynstwo mysliwych

Mieszkam na pograniczu Osowy i Chwaszczyna. Kolo mnie jeszcze jest cywilizacja ale juz sporo terenow lesnych bo mieszkam na uboczu.
Od lat zachwycam sie okoliczna przyroda - sarny, dziki, lisy, jastrzebie, zurawie, dzicioly, czaple, zajace - to wszystko mam na codzien.
Jakze fajnie bylo zauwazyc juz oblicza wiosny w postaci lochy i 5 malych dzikow - doslownie 20cm warchlaczki. Jeszcze snieg lezal. Te male warchlaczki pojawily sie tydzien temu. Kilka dni pozniej slychac bylo strzaly....odszal pewnie
No i wczoraj juz widuje samotne 4 warchlaczki..... jeden pewnie juz zagryziony przez pieski mysliwego.
Mozna nie lubic i bac sie dzikow ale prawda jest taka ze mimo mnostwa spotkan z dzikami nie slyszalem nigdy aby komus zrobily krzywde.
Jakim gnojem i barbarzynca trzeba byc aby skazac te male zwierzatka na smierc glodowa lub rozszarpanie przez psy.
Mysliwi to najwieksze gnoje z jakimi sie spotkalem.
Ale fajnie wperd....ic komus bezbronnemu....a pewnie w niedziele w pierwszej lawce siedzi i najglosniej wyje.
A powinien siedziec w pudle i byc traktowanym na rownie z pedofilami i gwealcicielami (tez bezbronni) za lamanie praw i obowiazkow mysliwych, ochrony zwierzat nie mowiac juz o ludzkich.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Grafomani, jak Ty, jedynie utwierdzają mnie w przekonaniu, że 99,9% ludzików to pozbawione wyobraźni... @#$% ufoludki, dla których trzeba kreować iluzję rzeczywistości i cieplarniane warunki, hodować, jak kurczaki pod sztucznym światłem...

"odszal pewnie"
"nie slyszalem nigdy aby komus zrobily krzywde. "
MAŁO detektywie Pchełko!!!

To dopiero jest interesujące:
"Jakim gnojem i barbarzynca trzeba byc aby skazac te male zwierzatka na smierc glodowa lub rozszarpanie przez psy.
Mysliwi to najwieksze gnoje z jakimi sie spotkalem.
Ale fajnie wperd....ic komus bezbronnemu....a pewnie w niedziele w pierwszej lawce siedzi i najglosniej wyje.
A powinien siedziec w pudle i byc traktowanym na rownie z pedofilami i gwealcicielami (tez bezbronni) za lamanie praw i obowiazkow mysliwych, ochrony zwierzat nie mowiac juz o ludzkich"

Obudź się ludziku ze słodkiego snu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

O jakiś psychol się odezwał.... pewnie myśliwy !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No w końcu ktoś wziął się za dziki .Mam w d*pe ze chcesz oglądać warchlaczki i jeszcze rąbiesz na myśliwego tych dzików jest stanowczo za dużo Ludzie przestali polować dla żarcia to paskudztwo przestało się bać człowieka
Jak kupisz sobie duży las ogrodz go sobie i hoduj co tam chciesz a nie tu żale wylewasz
Ja kocham przyrodę ale trzeba być obiektywnym
A jak niszczą uprawy te twoje warchlaczki to może przestań jeść bo twoja działkę zjadły twoje warchlaczki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam w d*pie rambo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonimie, należący wg siebie samego do tego 0,01% ludzików z wyobraźnią i Ty, Rambo (właściwy nick)-chyba się zapędziliście. Co byście powiedzieli jakby przyszedł ktoś do waszej ciężarnej lub opiekującej się noworodkiem żony/siostry/ kochanki/przyjaciółki i strzelił jej między oczy, bo wg standardów mordercy jest darmozjadem/głupią/brzydką itp? Choćby dla was była najpiękniejsza i najmądrzejsza.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja uważam, że myśliwi to tchórze i cipska. Z bronią w ręku myślą, że mają jaja, ale w równej walce mogliby tego zwierza cmoknąć. Wielcy panowie :D Januszowe knutki z flintą zamiast penisa...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda tylko że opierasz te zarzuty tylko na podejrzeniach.Pewnie byłbyś dobrym sędzią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co tu do podejrzewania - trzymajac komus gnata przy glowie kazda c*ota moze odgrywac bohatera. Ciekawe jak ta sama c*ota zachowa sie gdy ktos mu przylozy tego gnata.....
Wielcy mysliwi w kilku z bronia palna na kaczki...... barbarzynstwo to cywilizacja rzymska przy nich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byle "c*ota" wypisuje swoje sądy i osądy bazując na plocie, pomówiniu, przekazie ludowym. W połączeniu z brakiem wyobraźni wychodzą kwiatki sr*tki czyli chwasty.

Ps
Sztuką jest chłodzić boczek "gnatem" i jeszcze bardziej umysł by nigdy nie musieć użyć "gnata".
Skandalem jest przyrównywać człowieka do zwierzęcia i siać absurdy w temacie praw ekosystemów i ich równowagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Myśliwy reguluje liczbę zwierzyny. Może odstrzeliwać tylko wtedy, kiedy jest pozwolenie. Takie jest prawo i nikt tego nie zmieni. Już bez przesady. Może lepiej się zainteresować tematem niż krytykować bezmyślnie i się uzewnętrzniać??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Juz byli i tacy ktorzy regulowali liczbe ludnosci.... maja wspolne tematy do obgadania. NIektorych tez byl doregulowal....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry