Widok

Barcelona: Freddie Mercury 80th Birthday

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]GALILEO, GALILEO! Mike Moran, współtwórca albumu Barcelona Freddiego Mercury'ego i Montserrat Caballé, po raz pierwszy wystąpi w Polsce. Gratka dla fanów Queen i nie tylko![/lead]Międzynarodowi artyści z Wielkiej Brytanii, Włoch i Argentyny spotkają się w Gdańsku, aby wspólnie uczcić 80. rocznicę urodzin Freddiego Mercury'ego.11 października 2026 roku w Polskiej Filharmonii Bałtyckiej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe wydarzenie - Mike Moran w Polsce...

Bilety już kupiony, będę! Takiego spotkania nie można przegapić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super przedsięwzięcia

Coś dla fanów zespołu Queen. A jeśli nie jesteś fanem, to super okazja aby poznać twórczość. Piękne miejsce, mega muzycy, super ludzie. Czego można chcieć więcej. Bilety kupione.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mogę się doczekać

Bardzo chętnie wybiorę się na ten koncert! To niezwykle ciekawy projekt, który w wyjątkowy sposób upamiętnia 80. rocznicę urodzin Freddiego Mercuryego. Możliwość usłyszenia na żywo muzyki z legendarnego albumu Barcelona, a do tego udział artystów związanych z tym przedsięwzięciem, zapowiada niezapomniane emocje. Cieszę się, że takie wydarzenie odbędzie się właśnie w Gdańsku i mam nadzieję, że uda mi się tam być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy chcesz aby napisać rekomendacje w mniej formalny sposób, właściwy dla komentarzy na lokalnym portalu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam już bilety :)

Mike Moran działa jak magnes, a sam koncert zapowiada się miodzio, co tu dużo gadać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry