Widok
Bardzo NIE
W moim przypadku obsługa na miejscu była sympatyczna. Koniec plusów. W środę poszłam przedłużyć żelem dwa paznokcie, bo chcialam mieć równe na urlop. Pani wykonała usługę, trochę szerokie wyszły i średnio mi się podobało, ale uznałam, się nie znam. Pani powiedziała jak się z nim obchodzić, bo chciałam sama pomalować paznokcie hybrydą. Zanim dotarłam do domu jeden paznokieć lekko się ukruszył, ale znowu pomyślałam, że to może moja wina. Pomalowałam paznokcie, wyjechałam na wakacje. W trakcie podróży, w poniedziałek żel z drugiego paznokcie całkowicie mi odpadł, więc musiałam się troszczyć o ściągnięcie całej hybrydy. Od razu po powrocie z urlopu, czyli w środę następnego tygodnia, udałam się do punktu i pinformowałam o zajściu, pokazałam też zdjęcie połamanego paznokcia wraz z datą wykonania zdjęcia. Panie powiedziały, że nic nie mogą zrobić, ale mam zostawić nuner, to iddzwoni kierowniczka. W piątek poszłam jeszcze znów zostawiłam swój numer. Na początku tygodnia zadzwoniła kierowniczka. Zaczęła od tego, jak bardzo dbają o jakość usług i obsługę klienta. Stwierdziła mianowicie, że gdybym przyszła w dniu połamania żelu, to by mi go zrobili jeszcze raz,
wypowiedź zmoderowana ( 2019-08-27 21:37:26)
Moja ocena
KIMI Manicure
kategoria: Paznokcie
oferta: -
obsługa: 1
jakość usług: -
kreatywność: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6