Widok
Bardzo chcę się nauczyć jeździć na rolkach, wszyscy mówią, że to nic trudnego, że tak samo jak na łyżwach
tylko, że ja nigdy nie jeździłam na łyżwach. Podobno powinnam kupić rolki przeznaczone do fitnessu i dla początkujących. Tylko, którą firmę wybrać? Czy ktoś z Was wie ile zajmuje nauka jazdy na rolkach?
NAUCZYCIEL: od dzisiaj do może środy jestem w Gdańsku, ponieważ w sobotę i niedziele macie fajny maraton rolkarzy. Od niedzieli do wtorku mogę się spotkać z jakąś grupą osób (max do 4) i podciągnąć Was w tym banalnym sporcie - mówię Wam nic prostszego. =]
Mam 22 lata i chyba dość cierpliwości by nauczyć kogoś jeździć od "0".
Proponuję Wam swój czas i odrobinę zabawy - więc i oczekuję w zamian poważnych i na prawdę chcących się dokształcić, chętnych do pracy osób (wiek dowolny - nigdy nie jest za późno ani za wcześnie na rolki). Śmiech przy tym gwarantowany - nieuniknione =]
GG: 1857523
kom: 501 66 77 90
Mam 22 lata i chyba dość cierpliwości by nauczyć kogoś jeździć od "0".
Proponuję Wam swój czas i odrobinę zabawy - więc i oczekuję w zamian poważnych i na prawdę chcących się dokształcić, chętnych do pracy osób (wiek dowolny - nigdy nie jest za późno ani za wcześnie na rolki). Śmiech przy tym gwarantowany - nieuniknione =]
GG: 1857523
kom: 501 66 77 90