A mojej mamie Pani doktor wykryła torbiel na jajniku i dzięki Niej ma go już usuniętego i jest wszystko ok. Do Pani Doktor chodzimy z mamą już od kilkunastu lat i nigdy nie zostałyśmy potraktowane "taśmowo". Zawsze chętnie odpowiada na pytania, jest bardzo kompetentna i delikatna. Bardzo wygodne jest to, że można od Niej uzyskać również poradę endokrynologiczną (obie z mamą mamy problemy z tarczycą). Więc nie trzeba się ustawiać w drugiej kolejce do endokrynologa ... (na NFZ to już chyba do końca roku miejsc nie ma) Cena, jak na poradę "2 w 1", nie jest wygórowana. W zależności od tego z jakim problemem się przychodzi i jakie trzeba wykonać badania płaciłam zawsze w okolicach 50 - 100 zł. Teraz Pani doktor prowadzi moją ciążę i nie mam podstaw do marudzenia. Czuję, że jestem pod dobrą opieką. Na każdej wizycie mam robione jakieś badania(oczywiście odpłatne, ale są to ceny przystępne). Chyba w ciągu całego życia nie miałam tyle razy pobieranej krwi, co w ciąży. I to dzięki Pani doktor nie puchną mi nogi w ciąży, gdyż już w I trymestrze zaleciła mi kupno pończoch przeciwżylakowych (profilaktycznie). Bardzo jej za to dziękuję i mam nadzieję, że doprowadzi mnie do szczęśliwego